Regnskabsmedarbejder / Financial controller til finansteamet hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, Aarhus

Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S er et af landets førende private ejendomsselskaber med en ejendomsportefølje på over 550.000 kvadratmeter i Aarhus, Odense og København. Ejendomsselskabet er i en fantastisk udvikling med stadig udvikling af vores ejendomme og ikke mindst udvikling af helt nye byområder.

Virksomhedens positive vækst kræver flere kræfter i økonomifunktionen, og vi søger derfor en kvalitetsbevidst, resultatorienteret og erfaren regnskabsmedarbejder til vores finansteam.

Digitalisering og øje for at gøre tingene enkelt
Du bliver del af finansteamet i vores økonomiafdeling, hvor dine væsentligste opgaver vil være at bistå organisationen med løbende at udføre- og færdiggøre regnskabsgrundlag og dokumentation.

Vi benytter Unik Bolig 4 som vores platform for ejendomsadministration og økonomistyring. En vigtig opgave er deltagelse i den fortsatte udvikling af digitalt automatiserede forretningsgange med Unik Bolig 4 som udgangspunkt.

Du skal især bidrage med følgende:

  • Finansbogholderi og daglige afstemninger
  • Løbende likviditetsoverblik
  • Opgaver i forbindelse med års- og kvartalsregnskaber
  • Moms- og afgiftsadministration
  • Sagsoprettelser til små og store byggeprojekter
  • Byggeregnskaber, budget og opfølgning
  • Lønningsregnskab
  • Dokumentere forretningsgange og processer

Din profil
Du er god til at producere, og du bidrager gerne med dine ideer og erfaring  så vi bliver endnu bedre fremadrettet til at varetage administration, bogføring og rapportering. Du formår at få noget fra hånden samtidig med, at du har overblik og overskud til at hjælpe til hos alle dine kollegaer i teamet efter behov. Du har erfaring som regnskabsmedarbejder/bogholder, revisorassistent eller financial controller – gerne fra en virksomhed, der praktiserer digitaliserede administrative forretningsgange omkring økonomistyring. Du har kendskab til gængse økonomisystemer og er vant til at sætte dig ind i nye systemer og processer.

Du kan se frem til en dynamisk hverdag i en levende organisation, hvor vi påskønner nærvær, gensidig respekt og begejstring for virksomhedens grundlæggende værdier.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med tiltrædelse når det passer ind i dit program i øvrigt.

Er det noget for dig?

Din ansøgning og dit CV sendes til økonomidirektør Preben Dunker på pd@olavdelinde.dk 

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt

 

Preben Dunker
  • Aarhus