DSC01052

Lejeboliger i Aarhus og Odense

Ejendomsselskabet Olav de Linde udlejer lejeboliger af høj kvalitet centralt beliggende i Aarhus og Odense.

Læs mere og book en fremvisning af vores lejligheder:

Din nye lejebolig

Ejendomsselskabet Olav de Linde har knap 50 års erfaring med udvikling og udlejning af ejendomme, og det nyder vores lejere godt af.

Vi er et ejendomsselskab, der sætter en ære i at være med hele vejen, når vi bygger nyt, og når vi renoverer. Vores arkitekter bidrager ved tegnebrættet, vores håndværkere tager del i byggeriet, vi står selv for udlejningen, og når en bygning er færdig og klar til indflytning, står vores viceværter for den efterfølgende ejendomsservice.

Vi giver altså ikke slip på en ejendom, når den er bygget færdig, og vi tænker langt ud i fremtiden, når vi udvikler vores byggerier. Det betyder noget for de materialer, vi bruger, og det betyder noget for, hvordan vores byggerier ser ud. Vi går op i kvalitet og i, at vores bygninger passer ind i de områder, vi opfører dem i.

Som beboer i en af vores lejeboliger kan du vide dig sikker på, at der er tænkt grundigt over brugen af materialer, og når du besøger et af vores helt nyopførte ledige lejemål, kan det meget vel være, at du støder på genbrugte materialer fra tidligere projekter. Vi genbruger, hvor vi kan, og når vi skiller en bygning ad med henblik på fornyelse, sørger vi for at genbruge så mange materialer som muligt, enten i en genopbygning eller i et nybyggeri.

001 (2)

Lejeboliger med lækre detaljer

Blandt vores lejeboliger i Aarhus har vi blandt andet opført Nabolaget, der består af 390 lejligheder på Møllevangs Allé. Nabolaget er også et godt eksempel på, at vi ikke kun går op i detaljerne, når vi bygger lejligheder. Fra lejlighedernes vinduer kan du se de omkringliggende grønne områder med både frugttræer, blomsterbede, bålplads og meget, meget mere.

Vores byggeri i Thomas Koppels Gade er et andet godt eksempel på, at vi tænker på andet end bare lejlighederne, når vi bygger nyt. Her har beboerne i de 106 delevenlige og flotte lejligheder adgang til et grønt gårdrum, hvor man kan nyde det gode vejr og slappe af i hjertet af Aarhus.

Vores nyeste boligbyggeri er placeret i den populære bydel Ceresbyen i hjertet af Aarhus, hvor vi opfører 101 lejligheder i varierede størrelser på Ceres Allé 11, der står indflytningsklar i juni 2023.

001 (1)

Du vil føle dig velkommen

Vi sørger altså for, at beboerne i vores lejeboliger har det godt, indenfor som udenfor, og vi tænker meget over udeområderne, når vi planlægger nye byggerier til lejeboliger i Odense og Aarhus.

I Odense har vi opført en række nye boliger på Edisonsvej, Tolderlundsvej og Bredstedgade i Thrige Firkanten. Her finder du et råt og lækkert industrielt look med genbrugsmursten i alle lejlighederne, der er med til at skabe en varm og hyggelig atmosfære, man øjeblikkeligt får lyst til at flytte ind i.

Boligerne i Thrige Firkanten henvender sig til alle, fra den yngre studerende til de nybagte forældre og det ældre ægtepar, og vi er helt sikre på, at alle vil føle sig velkomne.

Vi er også helt sikre på, at du kan finde et sted, du gerne vil bo, blandt en af de lejeboliger, vi har ledige lige nu. 

Vestergade 58

Lejligheder i Aarhus midtby fyldt med sjæl og charme

Er du mere til en lejebolig i nogle af Aarhus’ hyggeligste gader? Så har vi 130 lejeboliger i fine og historiske bygninger.

Vores charmerende midtbylejligheder finder du på: Mejlgade 48, Vestergade 58, Vestergade 48, Frederiksgade 74, Vesterport 8, Nørre Allé 70, Nørre Allé 55/Grønnegade 56-58, Graven 24-26 og Banegårdspladsen 20.

Ud over en fænomenal beliggenhed side om side med hyggelige caféer og spændende butikker, får du her midtbyens helt særlige charme. Lejlighederne til leje emmer af detaljer såsom bindingsværk, fritlagte bjælker og andre finurligheder.

For interesseliste eller yderligere information om vores midtbylejligheder, kontakt ntr@olavdelinde.dk     

Leder du efter en lejebolig i Aarhus? Kontakt

Leder du efter en lejebolig i Odense? Kontakt