Elektronisk fakturering
Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S modtager kun elektroniske fakturaer.

Ejendomsselskabet Olav de Linde overgår til elektronisk fakturering

Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S modtager kun elektroniske fakturaer.

Det betyder, at du som leverandør til Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S, eller til ejendomme i administration hos Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S, skal bruge elektronisk fakturering. Dermed skal alle fakturaer og kreditnotaer sendes til vores EAN/GLN-nummer i fakturaformatet OIOUBL.

Vigtige informationer og krav
Når du sender fakturaer til Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S, skal de altid sendes til Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S’s GLN/EAN-nummer: 5790002417917

Derudover er det vigtigt, at du husker:

  • Ejendomsnummer / Sagsnummer
    Uanset om fakturaen vedrører Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S eller en ejendom i administration hos Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S, så må du ikke sende fakturaen uden at have anført korrekt ejendomsnummer eller sagsnummer. Det får du oplyst af den person, der har rekvireret opgaven. Er du i tvivl, om du har det korrekte nummer, skal du kontakte personen og få det bekræftet.

    Ejendomsnummeret/Sagsnummeret skal indtastes i OIOUBL-fakturaen i ordrereference-feltet: Invoice/BuyersOrderID/OrderReference/ID

Vi har på linje med offentlige institutioner i Danmark valgt at benytte løsningen Nemhandel som platform for at modtage e-fakturaer. Du kan læse mere om Nemhandel her: http://nemhandel.dk.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til elektronisk fakturering, er du velkommen til at kontakte os på:
e-faktura@olavdelinde.dk.