DSC09119

Fra slidte fabrikker til unika erhvervslejemål

Siden virksomhedens begyndelse i 1974 har det især været erhvervslejemål, der har været omdrejningspunktet. Med skabertrang og en stor portion kreativitet skaber vi unika erhvervslejemål i både Aarhus, Odense og København. Vi har erhvervslokaler til lidt af hvert - både kontor, butik, showroom, restaurant og lager.

Vi er et ejendomsselskab, der også har stolte traditioner som et byggeselskab. Hos Ejendomsselskab Olav de Linde udlejer vi ikke bare erhvervslejemål – vi skaber dem også. Gennem årene har vi specialiseret os i at renovere især slidte fabrikker og industribygninger, hvorefter vi lejer dem ud som unikke erhvervslejemål og større velfungerende erhvervsklynger med en bred vifte af virksomhedsmiljøer.

Se alle vores ledige erhvervslejemål HER

Erhvervslejemål der aldrig bliver kedelige

Er du lejer hos os, er du lejer i en udlejningsvirksomhed med fokus på ordentlighed og professionel service. Vi har hele pakken, hvilket gør det let for dig at drive din virksomhed i vores erhvervslokaler. Vi er med dig hele vejen - fra vores egen tegnestue der sætter stregerne for vores ombygninger, til vores håndværksafdeling der udfører arbejdet, til vores serviceorienterede viceværter der altid står klar til at hjælpe efter indflytningen i et af vores ledige erhvervslejemål. Alle som én arbejder vi ud fra det samme DNA og stræber efter at opnå det samme høje serviceniveau hele vejen igennem.

Vores erhvervslejemål er nøje udvalgte, og vi har en forkærlighed for projekter, der ikke altid er ligeud ad landevejen. Det synes vi, gør det hele lidt sjovere for alle. Vi elsker de gamle bygningers charme, håndværk og kvaliteter - hvad end det er charmerende trægulve, vilde træbjælkekonstruktioner, anderledes detaljer, smukke terrazzogulve eller oprindelige klinker. Det er med til at bevare erhvervslejemålets historie - og det er altså sjæl, man ikke kan skabe på tegnebrættet.

Vi har et veludbygget bagkatalog af afsluttede bygningsrenoveringer, der fortæller, at vi gerne kaster os ud i omfattende transformationer for at bringe charmerende bygningsdetaljer og det gode håndværk tilbage i bygningerne. Det har vi gjort siden 1974, og det har vi også ambitioner om at forsætte med i vores fremtidige erhvervslokaler.

Se og læs meget mere om Ejendomsselskabet Olav de Lindes projekter og ejendomme her. 

Dsc02330 Dsc02332

Erhvervslejemål i Aarhus

Størstedelen af vores ejendomsportefølje er placeret i Aarhus, og derfor har vi da også en bred vifte af erhvervslokaler til leje i Aarhus. Hvad end du leder efter et ledigt lejemål i centrum af Aarhus, nær Ringvejen eller hellere vil tæt på kajkantens bølgebrus - så kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige erhvervslokaler!

Leder du efter erhvervslokaler, der har den der udefinerbare wauw-effekt? Så tag et kig på vores unikke ledige erhvervslejemål. Hos os får du helt særlige erhvervslokaler i Aarhus og omegn, der alle skiller sig ud fra mængden. Vores store portefølje af ejendomme sikrer, at vi ofte kan finde et erhvervslejemål, der matcher lige netop din virksomheds behov og ønsker. Vi oplever, at vores erhvervslejemål i Aarhus ofte bliver valgt, fordi de kan noget helt særligt. De leverer netop den føromtalte wauw-effekt. 

Hvis du ønsker en central placering af din virksomhed, har vi erhvervslejemål på både Vestergade og Klosterport. Hvis du ønsker en placering nær gode indfaldsveje, har vi både erhverv til leje på Klamsagervej og på Søren Frichs Vej. Hvis du ønsker et industrielt lejemål nær vandet, har vi ledige erhvervslejemål på Mellemarmen. Uanset hvilke ønsker du har til et kommende erhvervslejemål, vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej. Så hvis du står og leder efter et ledigt erhvervslejemål i Aarhus eller omegn - så tøv endelig ikke med at række ud til en af vores dygtige udlejningskonsulenter:

Udlejningskonsulenter Aarhus

 

Thomas Moeller Kristensen
  • Aarhus
Michelle Plath
  • Aarhus
Mads Roholt Jensen
  • Aarhus
  • København
Kasper Soeby
  • Aarhus
Charlotte L Lausen
  • Aarhus
Dsc01951 Dsc01956

Erhvervslejemål i Odense

Er du på udkig efter erhvervslokaler i Odense? Så har vi mange spændende ledige erhvervslejemål i Odense, som du kan gå på opdagelse i. Er beliggenheden den vigtigste for dig? Vi har både erhvervslokaler i hjertet af Odense, nær den hyggelige havnekaj eller ved gode indfaldsveje. Er udtrykket vigtigere? Så har vi ledige erhvervslejemål af industriel karakter, med smukke bjælkekonstruktioner eller med velholdt terrazzo. Går du mere op i, hvorvidt der er gode parkeringsmuligheder? Vil du gerne have en kombination af det hele? Uanset hvilken type erhvervslejemål i Odense, du søger, så har vi det helt rette erhvervslejemål til din virksomhed.

Vi er specialister i at skabe og udleje erhvervslokaler, der aldrig bliver kedelige at opholde sig i. Vi udvikler konstant på vores ledige erhvervslejemål og tilpasser dem til vores lejeres aktuelle behov. 

Ingen ved, hvad morgendagen bringer. Men vi er med dig hele vejen - uanset om du skal bruge større erhvervslokaler, mindre erhvervslokaler eller flere erhvervslokaler. Vores udlejningsafdeling står altid klar til at hjælpe og sparre med dig – hvad enten du står med kort- eller langsigtede behov for erhvervslokaler til leje. Hvad enten du prioriterer beliggenhed, fremkommelighed, rummelighed eller en god blanding af det hele, så hjælper vi dig i mål med dit næste erhvervslejemål – uanset om det er i Aarhus, Odense eller København. 

Udlejningskonsulenter i Odense

 

Simon Foss Lousholt
  • Odense
Laila De Claville Jensen
  • Odense