Fra slidte fabrikker til unika erhvervslejemål.

Med skabertrang og en stor portion kreativitet skaber vi unika lejemål i Aarhus, Odense og København. Til lidt af hvert - kontor, butik, showroom, restaurant, lager. Vi er et ejendomsselskab med stolte traditioner som et byggeselskab. Vi udlejer ikke bare erhvervslejemål – vi skaber dem.

Gennem årene har vi specialiseret os i at renovere især slidte fabrikker og industribygninger og leje dem ud som unikke erhvervslejemål og større velfungerende erhvervsklynger med forskellige virksomhedsmiljøer.

Se alle vores ledige lejemål HER

Erhvervslejemål med fortid, nutid og fremtid

Nogle af disse bygninger og erhvervslejemål har lagt vægge til en lokomotivfabrik, chokoladefabrik, forkromningsfabrik, melfabrik, elmotorfabrik og meget andet. Andre har huset arbejdsliv for havnens arbejdere og havnevirksomheder, for produktionsarbejdere, for studerende, betydningsfulde købmænd, kontoransatte og mange andre.  

De gamle industribygninger har én efter én fået nyt liv som erhvervslejemål til mange formål, herunder kontorer, butikker og showrooms. Alle med en elegant og bevaret snert af fortidens liv og leben.  

Erhvervslejemål der aldrig bliver kedelige

Er du lejer hos os, er du lejer i en udlejningsvirksomhed med fokus på ordentlighed og professionel service. Vi har hele pakken, der gør det let for dig at drive din virksomhed i vores erhvervslokaler. Fra serviceorienterede viceværter til egen tegnestue, der sætter stregerne for vores ombygninger, alt imens vores håndværksafdeling udfører det. Alle som én arbejder vi ud fra det samme DNA og samme høje serviceniveau.

Vi har en forkærlighed for projekter, der ikke er ligeud ad landevejen. Det gør bare det hele lidt sjovere for alle.

Vi elsker de gamle bygningers charme, håndværk og kvaliteter - charmerende trægulve, vilde træbjælkekonstruktioner, anderledes detaljer, smukke terrazzogulve og oprindelige klinker. Det er med til at bevare erhvervslejemålets historie - det er sjæl, man ikke kan skabe på tegnebrættet.

Vi har et veludbygget bagkatalog af afsluttede bygningsrenoveringer, der fortæller, at vi gerne kaster os ud i omfattende transformationer for at bringe charmerende bygningsdetaljer og det gode håndværk tilbage i bygningerne. Det har vi gjort siden 1974. Se og læs meget mere om Ejendomsselskabet Olav de Lindes projekter og ejendomme her. 

Erhvervslejemål i Aarhus

Leder du efter et erhvervslejemål i Aarhus C, nær Ringvejen eller tæt på kajkantens bølgebrus? Erhvervslokaler med den der udefinerbare wauw-effekt? Så tag et kig på vores unikke ledige erhvervslejemål Hos os får du unikke erhvervslokaler i Aarhus, der skiller sig ud fra mængden.

Vores store portefølje af ejendomme sikrer, at vi ofte finder et erhvervslejemål, der matcher din virksomheds behov og ønsker. Vi oplever, at vores erhvervslejemål i Aarhus ofte bliver valgt, fordi de kan dét ekstra. Det der wauw.

Leder du efter et erhvervslejemål i Aarhus – tag en snak med vores udlejningskonsulenter:

Udlejningskonsulenter Aarhus

 

  • Aarhus
  • Aarhus
  • Aarhus
  • Aarhus
  • Aarhus

Erhvervslejemål i Odense

Er du på udkig efter erhvervslokaler i Odense har vi mange spændende erhvervslokaler i Odense, du kan gå på opdagelse i. I hjertet af Odense, nær den hyggelige havnekaj eller ved gode indfaldsveje – er beliggenheden vigtigst for dig? Industrielle karakterer, smukke bjælkekonstruktioner eller velholdt terrazzo – er udtrykket vigtigst? Måske er det gode parkeringsmuligheder? Eller en kombination. Vi har det helt rette erhvervslejemål i Odense til din virksomhed.

Vi er specialister i at skabe og udleje erhvervslokaler, der aldrig bliver kedelige at opholde sig i. Vi udvikler konstant på vores ledige erhvervslejemål og tilpasser dem de aktuelle behov. 

Ingen ved, hvad i morgen bringer. Men vi er med dig hele vejen – større lokaler, mindre lokaler eller flere lokaler. Vores udlejningsafdeling står altid klar til at hjælpe og sparre med dig – hvad enten du står med kort- eller langsigtede behov for erhvervslokaler til leje. Hvad enten du prioriterer beliggenhed, fremkommelighed, rummelighed eller en god blanding af det hele, så hjælper vi dig i mål med dit næste erhvervslejemål – i Aarhus, Odense eller København. 

Udlejningskonsulenter i Odense

 

  • Odense
  • Odense