Ejendomsselskabet Olav de Linde medarbejdere i Frichsparken

Om os

Med vores aktiviteter indenfor ejendomsbranchen skaber vi liv, fornyer og bevarer. Det har vi gjort siden 1974, og det vil vi fortsætte med i fremtiden.

Vi skaber liv, fornyer og bevarer

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde værdsætter vi bygninger med sjæl. Derfor går vi hver dag på arbejde for at forny og bevare bygninger med en fortid, som kan fortsættes ind i fremtiden. I samme ånd tænker vi historien ind i vores nyopførte kvalitetsbyggeri, som både er moderne og sender hilsner bagud i historien.

 

Når vi udvikler ejendomme, gør vi det med den største kærlighed og respekt for bygningens lange liv, gode materialer og solide håndværk. Vi tager et bæredygtigt ansvar og tænker cirkulært ved at bevare og udvikle gamle bygninger og give dem nyt liv gennem et betydeligt fokus på genbrug af materialer. Samtidig prioriterer vi gode og solide kvalitetsmaterialer, der har en lang levetid og smuk æstetik – både når vi giver gamle bygninger fornyet liv, og når vi bygger nyt.

 

Vi er sat i verden for at skabe unikke, skræddersyede lejemål til virksomheder, organisationer og mennesker. Vi sætter en ære i at være med i hele processen fra de første streger på tegnebrættet over opførelse eller istandsættelse til den efterfølgende ejendomsservice.

 

På den måde lever vores værdier om kvalitet og ansvarlighed – både før, under og efter lejerne flytter ind. Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde opkøber, udvikler og renoverer vi gamle industriejendomme og giver dem nyt liv.

 

Dermed står mange af vores ejendomme i dag som vidnesbyrd om fortidens fabrikker og industribyggerier, der for længst er et overstået kapitel i byens fortælling. Når vi bygger nyt, er det altid med respekt for områdets og arkitekturens historie og med blik for at skabe levende miljøer. På den måde giver vi tilbage til byen og dens bygninger.

 

Det er det, vi mener, når vi siger, at vi skaber liv, fornyer og bevarer.

Vores historie

Ejendomsselskabet Olav de Linde blev grundlagt af Olav de Linde i 1974 og er i dag et af landets førende private ejendomsselskaber.

 

Ejendomsselskabet ledes fortsat i det daglige af Olav de Linde i tæt samarbejde med direktion og ledergruppe. Virksomheden beskæftiger mere end 100 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på vores kontorer og ejendomme i Aarhus, Odense og København.

 

Den i dag moderne virksomhed hviler solidt på et historisk fundament af stærke værdier og en klar forretningsstrategi.

Portræt af Olav de Linde af Jesper Balleby 2022

Vores strategi - transformation

Ejendomsselskabet Olav de Linde står som bygherre på rigtig mange ejendomme i især Aarhus og Odense, men også i København. Gennem alle årene har vi set værdi og forretningspotentiale i gamle, nedslidte industribygninger. Dem som mange formentlig ville jævne med jorden, fordi de er svære, komplekse, dyre og tidskrævende at bygge om til nye formål. At se værdi i at bevare og omdanne fx en udtjent ubådshal, gamle chokoladefabrikker, en togfabrik, en gammel flydedok, en motorfabrik, en melfabrik, gamle pakhuse, siloer og lagerhaller. Ja, listen er lang.

Frichsparken på Søren Frichs Vej i Aarhus set oppefra
Olav de Linde på genbrugslageret på Balticagade på Aarhus Havn

Jeg måler vores succes på, om ejendommene er smukke, om mine medarbejdere er stolte af dem og om lejerne trives og udvikles i dem.

Grundlægger og bestyrelsesformand, Olav de Linde

360 graders ejendomsselskab

Vi er en 360 graders bygherre forstået på den måde, at vi er aktivt engageret i alle faser af et byggeri fra de første streger på tegnebrættet til den endelige drift og servicering af ejendommen og dens lejere.

 

Vi har in house tegnestue, håndværkerteam, udlejningsafdeling, ejendomsadministration og serviceafdeling, som alle samarbejder på tværs i organisationen samt med en bred vifte af eksterne partnere.

 Frichsparken Ejendomsselskabet Olav De Linde medarbejdere Miljø 2022

Vores vision

Vores vision er at skabe en bred vifte af attraktive lejemål, der danner rammerne for arbejdsliv såvel som hverdagsliv. Ved at opkøbe, udvikle og renovere gamle industri-, produktions- og erhvervsejendomme giver vi dem nyt liv som alsidige, attraktive og spændende lejemål.

 

Vi sætter os grundigt ind i historierne bag de ejendomme og områder, som vi køber, moderniserer og opfører. Vores bygninger skal rumme fortid, nutid og fremtid under samme tag. Det gør vi ved at genbruge så meget som muligt, være omhyggelige og kvalitetsbevidste og turde tænke skævt og anderledes – alt sammen for at skabe nye muligheder i gamle bygninger.

Facade og grønne uderum Havnegade 32-34 på Odense Havn 2022

Bæredygtighed

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde er vi specialister i at transformere den eksisterende bygningsmasse til moderne, attraktive erhvervslejemål.

 

Vi arbejder målrettet ud fra en bæredygtighedsstrategi for at sikre, at vi er en profitabel virksomhed, der bidrager positivt til menneskers udvikling og trivsel, og løbende reducerer vores negative indvirkninger på miljøet og klimaet.

 

Vi følger gældende lovgivning på alle områder indenfor E, S og G og rapporterer løbende på vores mål, handlinger og resultater.

Olav de Linde genbrugslager på Balticagade på Aarhus Havn

Priser og indstillinger

Vi er stolte over at have vundet og været nomineret til en række flotte priser igennem årene. De er først og fremmest resultat af vores dygtige og engagerede medarbejderes ihærdige indsats.

Bygherreprisen 2023

Profilmagasin

I vores profilmagasin kan du se vores flotte ejendomme og hilse på en herlig blanding af lejere, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi har lagt os i selen for at lade lejere, samarbejdspartnere samt vores tegnestue, håndværkere, udlejningsafdeling, ejendomsadministration og viceværter på fineste vis folde deres fortællinger ud - både på skrift og i lyd og billeder. 

Vi synes på den måde at vores ejendomme træder frem som det, de først og fremmest er -  rammer for gode arbejdsliv. 

Profilmagasin Foto 2022

Kom med på holdet

Ejendomsselskabet beskæftiger mere end 100 fagligt dygtige medarbejdere på tværs af vores kontorer og ejendomme i Aarhus, Odense og København.

 

Vi arbejder strategisk og målrettet med at sikre en høj grad af trivsel, engagement og faglig kompetence hos vores medarbejdere. Vi er en arbejdsplads, hvor alle, der har viljen og evnerne, også har mulighederne.

 

Læs mere om karrieremuligheder hos Ejendomsselskabet Olav de Linde herunder.

Ejendomsselskabet Olav de Linde medarbejdere på besøg i Fiolstræde i København 2023

Nyheder

Robust regnskab fra Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S

July 1, 2024

Robust regnskab fra Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S

Ejendomsselskabet Olav de Linde har offentliggjort sin årsrapport for 2023, der viser endnu et år med et tilfredsstillende resultat baseret på en stabil drift med høj udlejningsprocent og flere færdiggjorte byggeprojekter.
Læs mere
Olav de Linde gav oplæg til Building Green 2024

April 11, 2024

Olav de Linde gav oplæg til Building Green 2024

Torsdag d. 11. april gav Olav de Linde oplæg på Main Stage, da konferencen Building Green gæstede Aarhus. Efterfølgende deltog han i branchesamtale med andre aktører fra byggebranchen.
Læs mere
Odense-renovering opnår DGNB Guld og Hjerte

April 10, 2024

Odense-renovering opnår DGNB Guld og Hjerte

Vores renovering af kornlageret på Havnegade 16 på havnen i Odense har opnået DGNB-certificering med Guld og Hjerte. Kig med indenfor i det færdige resultat her.
Læs mere
Bronzestatue til Mindet 6 vækkes til live

April 8, 2024

Bronzestatue til Mindet 6 vækkes til live

Når vores hidtil største bygge- og transformationsprojekt Mindet står indflytningsklar, bliver det med et mesterværk af en bronzestatue, kaldet The Crowd, på tre meter op i højden.
Læs mere
Olav de Linde donerer 100.000 kr. til Blå Kors Danmark

January 25, 2024

Olav de Linde donerer 100.000 kr. til Blå Kors Danmark

Olav de Linde har overrakt præmien, der fulgte med prisen Det Grønne Fyrtårn, til Blå Kors.
Læs mere
Olav de Linde vinder Det Grønne Fyrtårn

January 4, 2024

Olav de Linde vinder Det Grønne Fyrtårn

Olav de Linde og Ejendomsselskabet Olav de Linde har vundet Byggesocietetet og Realkredit Danmarks pris som Det Grønne Fyrtårn.
Læs mere
Olav de Linde vinder Bygherreprisen 2023

November 10, 2023

Olav de Linde vinder Bygherreprisen 2023

Vi er enormt stolte af, at Olav de Linde og Ejendomsselskabet Olav de Linde har vundet årets Bygherrepris 2023.
Læs mere
Glade lejere i Chokoladefabrikkens gamle bygninger

October 11, 2023

Glade lejere i Chokoladefabrikkens gamle bygninger

På Skolen for Kunst & Design mener man, at eleverne får de helt optimale rammer for udvikling i en gammel fabriksbygning
Læs mere
Ny bæredygtighedsrapport

September 25, 2023

Ny bæredygtighedsrapport

Sidste år udgav vi vores første bæredygtighedsrapport nogensinde – for regnskabsåret 2021, og nu er rapporten for 2022 landet.
Læs mere
Renovering med respekt for ressourcer og historie

June 22, 2023

Renovering med respekt for ressourcer og historie

Den gamle Munke Mølle på Havnegade 32-34 i Odense er genopstået som enestående domicil for fremtidens virksomheder.
Læs mere
Ejendomsselskabet Olav de Linde medarbejdere i Frichsparken