Boliglejemål i Aarhus og Odense

Hvad enten du leder efter en lejlighed i Aarhus C eller nybyggede lejeboliger, kan vi muligvis hjælpe dig videre i din søgning. Vi har løbende lejligheder til leje i Aarhus, blandt andet på Vestergade, Banegårdsgade og i Nabolaget på Katrinebjerg. I Odense bygger vi lige nu nybyggede lejeboliger. Byggeriet og udlejningen er i gang og forventes færdig i december 2022. 

Vi har lejeboliger i Aarhus, og fra d. 1. december 2021 har vi også lejeboliger i Odense. Vores ledige lejligheder i Aarhus bliver annonceret på Boligportalen, og vores lejeboliger i Odense bliver de udlejet HER.   

3

390 nybyggede lejeboliger i Nabolaget

Når du bor i Nabolaget i Aarhus N bor du centralt og midt i en velfungerende hverdag. I Nabolaget har du udsigt til et liv, hvor uddannelserne og indkøbsmulighederne er lige om hjørnet. Nabolaget er et gennemtænkt kvalitetsbyggeri med plads til alle. Her handler det om at skabe nærhed mellem mennesker, der bor og lever sammen. Derfor danner Nabolaget rammen om et aktivt naboskab, med fokus på tryghed og glæden ved at bo godt.

Tolderlundsvej Gårdrum Small

Velkommen til Thriges Kvarter

I Odense opfører vi 124 lejeboliger fordelt på tre velbeliggende bygningskomplekser på henholdsvis Edisonsvej, Tolderlundsvej og Bredstedgade. Boligerne er beliggende tæt ved det dynamiske virksomhedsmiljø Thrige-Firkanten, og derfor kaldes det nye bygningsområde for Thriges Kvarter.

I Thriges Kvarter er der plads til alle og boliger til ethvert behov. Uanset om du er studerende, en lille nybagt familie, alene eller om du lever et seniorliv.

Visualisering Ceres Allé Maj 2020

Flere lejeboliger på vej i Aarhus C

I den pulserende og charmerende midtby i Aarhus opfører vi over 200 lejeboliger, der er placeret på hhv. Ceres Allé og P. Hiort-Lorenzens Vej. Begge byggerier forventes at stå indflytningsklar i 2023.

 

Leder du efter bolig i Aarhus? Kontakt