Godt kontor til 6 personer

Havnegade 29, 5000 Odense

Godt kontor til 6 personer

Lokalet er beliggende på 3. sal i Stjerneskibet. Lejemålet er et lokale med hvide vægge og betongulv med støvbinder samt vinduer med fint lysindfald. Stjerneskibet er et spænende hus med mange forskellige virksomheder, som kan sparre med hinanden. 

Udover lejemålet, har man adgang til frokoststue, fælleskøkken, toilet og mødelokaler.

Stjerneskibet

Olav de Linde overtog Stjerneskibet i foråret 2022, hvor det tidligere har været en del af Odense kommune og fungeret som et iværksætterhus. Stjerneskibet er et inspirerende kontorfællesskab på Odense Havn, der huser over 25 virksomheder indenfor mange forskellige brancher. Stjerneskibet er historisk set Odenses første kontorfællesskab for iværksættere og har gennem tiden huset rigtig mange interessante virksomheder.

Stjerneskibet er et hus der som udgangspunkt kan rumme alle virksomheder der måtte have interesse i at være en del af lejemålet, det er kun fysikken og gældende lovgivningen på området der sætter begrænsninger.

Stjerneskibet har kontorer på 4 niveauer. Der er fælles brugsret til toiletter, tekøkken, møderum, adgang til printer/scanner-ordning, internet, kaffeordning og rengøring på fællesarealer.

Lejemålet er yderst velegnet til nystartede og mindre virksomheder.

8,204 kr./md.

Kontorpladser

6

Kontor

110 m2

Areal i alt

110 m2

Navn
Email
Mobil nummer
/media/iowe5ig1/dsc08880.jpg
/media/oyuaawg3/dsc08877.jpg
/media/4n1nz52v/foto-7.jpg
/media/rzxbcokn/dsc08901.jpg

Kontakt vores udlejningsteam