Projektnyheder
Ejendomsselskabet Olav de Linde har i mere end 40 år skabt en bred vifte af attraktive erhvervs- og boliglejemål. Læs om vores kommende og igangværende projekter her.

SHIP, Aarhus Ø

202 ejerlejligheder samt erhvervslejemål

Sted: Esther Aggebos Gade / Dagmar Petersens Gade, Aarhus Ø

Omfang: 202 ejerlejligheder samt 3.500 m² erhverv. 

Status: Byggeri og projektsalg er i gang.

Projektsalg: Nybolig Bruuns Bro, tlf.: 8617 4011

Erhvervslejemål: Martin Fasdal, Ejendomsselskabet Olav de Linde, tlf. 2810 6621

Nabolaget, Aarhus

390 lejeboliger

Sted: Møllevangsallé 157 A-G, Aarhus N

Omfang etape 1: 272 lejligheder i 3 højhuse på 6 til 14 etager
Færdigbygget. Vi får løbende to- og treværelseslejligheder til leje. Hvis dette kunne have interesse, kan der rettes henvendelse til nabolaget@olavdelinde.dk


Omfang etape 2: 118 lejligheder i 4 punkthuse på 3 til 6 etager
Byggeriet er i gang. Indflytning forventes i september 2020. 

Havnegade 32, Odense

Kontorlejemål

På Havnegade 32 udvikler Ejendomsselskabet Olav de Linde på den spændende og markante ejendom på første række til havnekajen på Odense Havn.

Den tidligere dampmølle Victoria på 12.000 kvadratmeter, der tidligere har produceret mel og andre råvarer til bagning, står nu over for en omfattende renovering og modernisering. Selvom bygningen ikke længere producerer mel, er der krummer i såvel beliggenhed som historiske detaljer indvendig og udvendig.

De kommende år bliver der skabt nyt liv i den imponerende hvide havnebygning, der fremover skal rumme spændende kontorlejemål med historiske detaljer fra bygningens tidligere virke.    

Kontorhøjhus, Aarhus

Tillægslejemål til Systematic

Sted: Søren Frichs Vej 39, Aarhus

Omfang: Nybyggeri af 15 etagers kontorhøjhus på 7.200 m² etageareal. 

Status: Lokalplan 1066 samt tillæg nr. 114 til Kommuneplan 2013, er vedtaget i Byrådet d. 14. marts 2018.

Mindet 6, Aarhus

Kontorhøjhus

På hjørnet af Mindet 6 og Sydhavnsgade i Aarhus, i en tidligere DLG-bygning, planlægger Ejendomsselskabet Olav de Linde i øjeblikket en fremtidig renovering af den nuværende hvide bygning og en markant udvidelse op i højderne med opførelsen af et kontorhøjhus.

Klostergade 28-30, Aarhus

Kontorlejemål

I øjeblikket renoverer vi på Klostergade 28-30 i Aarhus C.

Blandt andet en udvidelse af baghuset med to nye etager udført med store mansardkviste, som giver et fantastisk lysindfald, samt to tagterrasser. Alt selvfølgelig med respekt for den oprindelige bygning og den tilhørende historie. 

I januar 2018 overtog vi ejendommen på Klostergade 28-30. Før i tiden husede den Håndværkerforeningen, og så er den nærmeste nabo til vores bygninger ud til Klostergade og i det bagvedliggende baggårdsmiljø. Et område vi til daglig kalder ’Chokoladefabrikken’, efter den søde fortid som hjemsted for Chokoladefabrikken Elvirasminde.

Sidste år opgraderede vi uderummet med nylagte genbrugsbrosten og en ny passage til baggården, der nu forenes med det charmerende gårdrum ved 'Chokoladefabrikken' ved siden af. Renoveringen forventes færdig i begyndelsen af 2020.