Unikt lejemål i gammel chokoladefabrik

Prags Boulevard 49B, 4.th, 2300 København S

Lejemål med udsigt, elevator og altaner

Lejemålet vil blive gennemgribende renoveret inden overtagelse, med respekt for historien, detaljerne og det industrielle udtryk. Der vil være mulighed for medbestemmelse i indretningen. Ydermere får man i dette lejemål en af ejendommens bedste udsigter til Københavns pragtfulde bymiljø, som kan nydes fra samtlige af lejemålets vinduer og altaner.

Industrikomplekset på Prags Boulevard 49 rummer spændende dansk industrihistorie, da Toms Chokoladefabrik i 1926 startede virksomhedens slik- og chokoladefabrikation op her i nybyggede og moderne produktionslokaler.

Vi ønsker at videreføre og udbygge den idérige arv, især de kreative rødder, som adressen gennem årtier har været garant for. Ejendommen bebos allerede i dag dels af virksomheder inden for modebranchen og dels af en række spændende kreative virksomheder.

Komplekset er løbende moderniseret på en måde, hvor vi samtidigt med en respektfuld renovering bestræber os på at udforme tidssvarende og moderne faciliteter, uden at give køb på ejendommens arkitektur med det karakteristiske rå industrielle look og dens historiske betydning. De kombinerede vare- og personalelevatorer er velplacerede og sikrer således en god intern infrastruktur, med niveaufri adgang til alle husets etager.

OBS: Billederne i prospektet er referencebilleder fra et lignende lejemål i ejendommen.

49,500 kr./md.

Kontorpladser

30

Kontor

495 m2

Areal i alt

495 m2

Navn
Email
Mobil nummer

Kontakt os via linket ovenfor eller tag direkte fat i

 

 

Hans Christian Birch

Udlejningskonsulent

+45 4888 0218

hcb@olavdelinde.dk

/media/tebcm1ig/2-th-8.jpg
/media/alybgqwc/2-th-3.jpg
/media/f0enr4vj/2-th-2.jpg
/media/22mbvffd/2-th.jpg
/media/1ymn1vq4/2-th-5.jpg
/media/tryddy2g/2-th-6.jpg
/media/0dzcv03h/2-th-7.jpg
/media/mbxfbulp/2-th-4.jpg
/media/hj4j4zhi/dsc02725.jpg
/media/jz5py5ax/2th-9.jpg
/media/1zebzjhy/4-th.jpg

Kontakt vores udlejningsteam