Unikt lejemål i gammel chokoladefabrik

Lejemål i gamle industrielle omgivelser

Attraktivt og velbeliggende

Lejemålet vil blive gennemgribende renoveret inden overtagelse, med respekt for historien, detaljerne og det industrielle udtryk. Der vil være mulighed for medbestemmelse i indretningen. Ydermere får man i dette lejemål en af ejendommens bedste udsigter til Københavns pragtfulde bymiljø, som kan nydes fra samtlige af lejemålets vinduer og altaner.

Industrikomplekset på Prags Boulevard 49 rummer spændende dansk industrihistorie, da Toms Chokoladefabrik i 1926 startede virksomhedens slik- og chokoladefabrikation op her i nybyggede og moderne produktionslokaler.

Vi ønsker at videreføre og udbygge den idérige arv, især de kreative rødder, som adressen gennem årtier har været garant for. Ejendommen bebos allerede i dag dels af virksomheder inden for modebranchen og dels af en række spændende kreative virksomheder.

Komplekset er løbende moderniseret på en måde, hvor vi samtidigt med en respektfuld renovering bestræber os på at udforme tidssvarende og moderne faciliteter, uden at give køb på ejendommens arkitektur med det karakteristiske rå industrielle look og dens historiske betydning. De kombinerede vare- og personalelevatorer er velplacerede og sikrer således en god intern infrastruktur, med niveaufri adgang til alle husets etager.

OBS: Billederne i prospektet er referencebilleder fra et lignende lejemål i ejendommen.

57,676 kr./md.

1,387 kr. pr. m2 pr. år

Kontor

499 m2

Kontorpladser

30

Areal i alt

499 m2

Navn
Email
Mobil nummer

Kontakt os via linket ovenfor eller tag direkte fat i

 

 

Hans Christian Birch

Udlejningskonsulent

+45 4888 0218

hcb@olavdelinde.dk

/media/nfpczbrt/lokaler-11-of-19.jpg
/media/clejwrwo/lokaler-7-of-19.jpg
/media/l2xjbzke/dji-0679.jpg
/media/jvtlly4c/dji-0678.jpg
/media/45znulcz/med-pil-1.png

Kontakt vores udlejningsteam