Læs her om vores strategiske arbejde med bæredygtighed for at nå vores 2030-mål
Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde arbejder vi efter en bæredygtighedsstrategi, der skal være medvirkende til, at vi er en profitabel virksomhed, der bidrager positivt til menneskers udvikling og trivsel, og løbende reducerer vores negative indvirkninger på miljøet og klimaet.
Vi har identificeret fire fokusområder, der danner grundlag for de indsatser, vi fokuserer på i de kommende år i vores arbejde med bæredygtighed:
Det er et mål for os, at vores ejendomme bidrager til et bæredygtigt miljø og bæredygtigt klima, og vi mener, at hensynet til klima og miljø er en forudsætning for god forretning i fremtiden. Derfor tænker vi langsigtet, når vi udvikler, renoverer og transformerer vores ejendomme i valg af materialer og løsninger, og vi oplever i stigende grad, at den bæredygtige løsning på langt sigt også er den økonomisk ansvarlige.
Vi ønsker at bidrage positivt til sundhed, trivsel og social sammenhængskraft i de byer, vi driver forretning i. Vores ejendomme er sunde, sikre, funktionelle og inspirerende, og de skaber muligheder for vores lejere og for vores naboer. De øger attraktiviteten af de områder, de ligger i, og vi tænker diversitet ind i vores udbud af lejemål til både bolig og erhverv.
Vi forsøger at modvirke fortrængning af natur og biodiversitet, og de steder, hvor vi har hele klynger af ejendomme, etablerer vi sammenhængende miljøer for at skabe levende og harmoniske byrum.
Vi står desuden bag Børnehus Bazar Vest, som er et gratis tilbud for handlende familier i Bazar Vest, Brabrand. Her kan børn blive tilknyttet en legegruppe, hvor fokus er på leg, trivsel og børn.
Vi vil have sunde relationer til vores lejere, leverandører og forretningsforbindelser. Vi agerer ansvarligt og professionelt og vi er opmærksomme på, at vi har et særligt ansvar for, at alle vores lejere har sikre, ordentlige og udviklende fysiske rammer samt gennemsigtige og rimelige vilkår og nem adgang til dialog.
Vi stiller krav til vores leverandører, og vi arbejder for, at vores samarbejdspartnere har effektive mekanismer på plads til at identificere, forebygge og afbøde negative indvirkninger på miljø, klimaforhold og menneskerettigheder.
Vores hold består af en forskelligartet flok af kompetente og engagerede medarbejdere, der er rygraden i vores virksomhed. Vi vægter at være en sund, stærk og sikker arbejdsplads med en høj grad af medarbejdertilfredshed og -trivsel.
Vi har fokus på kompetenceudvikling og hos os er vilje og evner lig med muligheder. Vi har nul-tolerance overfor krænkelser, diskrimination og magtmisbrug af enhver art. Vores medarbejdere arbejder under kompromisløs sikkerhed og kan udvikle sig både menneskeligt og fagligt hos os.
Vores arbejde med bæredygtighed er forankret i en styregruppe, som varetager det overordnede strategiske arbejde, er tovholder for vores projektgrupper indenfor bæredygtighed samt formidling og rapportering af vores indsatser. Styregruppen består af:
Fra og med regnskabsåret 2021 har vi rapporteret på vores arbejde med bæredygtighed. Vi udgiver årligt en samlet bæredygtighedsrapport over det forgangne års aktiviteter og resultater.
Vores standarder for god leder- og medarbejderadfærd er beskrevet i vores bæredygtighedspolitikker. De oplyser om vores tilgang til miljø, genbrug, klima, menneskerettigheder, sikkerhed, arbejdsmiljø, love, relevante vejledninger, internationale konventioner, konkurrenceforhold og antikorruption.
Den overordnede ramme for vores arbejde med bæredygtighed er vores hovedpolitik for bæredygtighed og samfundsansvar, der også beskriver vores proces for rettidig omhu. Herunder hører vores øvrige politikker.