Udgivet June 6, 2023

Et særligt sammenhold

Det giver et særligt ansvar og sammenhold at udvikle ejendomme for at beholde dem og leje dem ud i årtier. Den daglige administration, vedligeholdelse og relation til lejerne kræver høj kvalitet og tillidsfuldt samarbejde i hele ejendomsselskabets organisation.

 

Samarbejde mellem medarbejdere hos Ejendomsselskabet Olav de Linde

Det langsigtede perspektiv

Det sker i branchen, at ejendomsudviklere tænker kortsigtet og med hurtigt salg for øje. Vi har en anden tilgang, hvor vi efter endt transformation beholder vores ejendomme og lejer dem ud. Det betyder, at den færdige ejendom skal være i en sådan kvalitet, at vi kan tage ansvaret for den i mange, mange år fremover og samtidig opbygge gode og varige kunderelationer. Det kræver ikke bare kvalitet i byggeriet, men også en organisation, hvor et stort felt af forskellige fagfolk trives og samarbejder i en stærk virksomhedskultur med et klart formål.

Ejendomsselskabet Olav de Linde Håndværker Team Frichsparken

Det er en af vores allervigtigste opgaver at opretholde og forbedre både sikkerhed og sundhed på vores mange byggepladser. Også for at vi som arbejdsplads kan tiltrække de bedste medarbejdere fra en bred vifte af baggrunde.

Jens Anker Bach, byggeformand

Alle fag samlet om et særligt ansvar

Vores forretningsmodel kræver en bred organisation, og hos os arbejder mennesker i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde og erfaringer sammen om opgaverne. Det giver en naturlig overlevering af kompetence mellem yngre og ældre medarbejdere. Det giver et direkte og helhedsorienteret samarbejde mellem faggrupper. Og det giver en særlig virksomhedskultur, hvor der er respekt og ansvarlighed mellem medarbejderne. Alle kan se, hvad de betyder, og alle har andel i resultaterne.

Organisationen omfatter arkitekter og bygningskonstruktører, egne håndværkere, administrative medarbejdere og ledelse.

Vores medarbejdere i de forskellige faggrupper udfører deres arbejde i regi af vores egne lejere og altid i vores egne ejendomme. Det betyder, at vores medarbejdere samler deres ressourcer internt, og dermed har en langt bredere berøringsflade blandt kollegaer frem for mod eksterne aktører. Det har den effekt, at vi skaber nogle særlige løsninger sammen, der får et helt andet langsigtet perspektiv.

Ejendomsselskabet Olav de Linde medarbejdere i tegnestuen

Der er ikke langt fra min streg på en tegning til handling på byggepladsen, fordi vi har vores egne håndværkere. Det giver de bedste resultater for byggerierne, når vi løser tingene i fællesskab på tværs af fagligheder.

Trygve Schmidt Pedersen, arkitekt

Vi er med hele vejen rundt

Vi har kompetencer til at yde 360 graders service via vores afdelinger i virksomheden. Vores udlejningsafdeling finder, forhandler og skaber sammen med lejerne de rigtige vilkår. Lejekontrakter kvalitetssikres sammen med vores administratorer, der forestår den løbende administration og dialog med lejerne. Vores markedsføringsafdeling konsulteres for hjælp til markedsføringsstrategi, promoveringer og hjemmeside.

Tegnestuen arbejder med indretningen af lejemål, så vi sikrer den rigtige 'Olav de Linde-kvalitet' og stemning, mens vores prissætning og eksekvering af byggearbejde ligger hos vores formænd og håndværkere, som sammen med økonomiafdelingen sikrer kvalitet. Drift og viceværter er vores daglige ambassadører på ejendommene.

Ejendomsselskabet Olav de Linde medarbejdere i Odense

I den daglige dialog med vores lejerne, nævner lejerne ofte, hvor stor betydning deres lejemål har for deres forretning. Lejerne lægger stor vægt på diversitet i lejemålene, og hvordan den store grad af genbrugsmaterialer bidrager til et helt særligt miljø med flere historisk inspirerede detaljer.

Laila de Claville Knudsen, udlejningschef

En hverdag uden plejer

Vores varierede portefølje af ejendomme og opgaver gør arbejdet udfordrende og udviklende. Nogle gange handler det om at hente brandgodkendelse til en padelbane i en gammel maskinhal. Andre gange om at finde ud af, hvordan man sikrer en parkeringskælder mod oversvømmelse. Det kræver, at man som medarbejder er åben, omstillingsparat og har lyst til at tage nye kompetencer og oplevelser ind hver dag.

Portræt Mads Bue Mørk

Vores værdikæde står på to ben, vores lejere og vores ejendomme, og vi har begge ben i centrum ved hver aktivitet. Igennem denne værdikæde har vi et rigtig godt samarbejde.

Mads Bue Mørk, kommerciel direktør / CCO

God beslutningshygiejne og dynamisk samtale

En af de store fordele ved at have mange kompetencer i samme organisation er, at adgangen til vores mange forskellige fagfolks rådgivning og synspunkter er kort. Det giver et solidt fagligt grundlag, en interessant hverdag og en sund beslutningshygiejne – og selvfølgelig også en række interessante og dynamiske diskussioner.

Genbrugslager Balticagade Aarhus havn

Når man renoverer, opstår der konstant udfordringer undervejs. Det giver os en interessant og omskiftelig hverdag, hvor man både får motioneret idéudviklingen og bentøjet igennem.

Jørn Rasmussen, altmuligmand

Tætte relationer

Vi lever af tætte og udviklende relationer til hinanden, til vores leverandører og vores lejere. Derfor er vores kommunikationsveje og beslutningsprocesser korte, mens tilliden til gengæld er stor. Vi tror på, at diversitet gør stærk. Derfor har vi i de kommende år til opgave at afspejle det i vores organisation og rekruttering. Vi har desuden målsætninger for dette både på organisatorisk niveau og ift. vores lejer- og ejendomsportefølje.

 

Denne artikel er tidligere udgivet i vores bæredygtighedsrapport for 2022. Du kan se og downloade rapporten på vores side om bæredygtighedsrapportering.

Portræt af Olav de Linde af Jesper Balleby

Det er mit navn, der står på døren, men det er medarbejdernes dygtighed, styrke og sammenhold, der skaber resultaterne.

Olav de Linde

Læs mere om teamet bag Ejendomsselskabet Olav de Linde

Om os

Om os

Med vores aktiviteter indenfor ejendomsbranchen skaber vi liv, fornyer og bevarer. Det har vi gjort siden 1974, og det vil vi fortsætte med i fremtiden.
Læs mere
Medarbejdere

Medarbejdere

Ejendomsselskabet Olav de Linde beskæftiger mere end 100 ansatte fordelt på vores kontorer og ejendomme i Aarhus, Odense og København.
Læs mere
Karriere

Karriere

Se ledige stillinger og læs om Ejendomsselskabet Olav de Linde som arbejdsplads.
Læs mere
Samarbejde mellem medarbejdere hos Ejendomsselskabet Olav de Linde