Charmerende lejemål med tagterrasse

Store Kannikestræde 18, 3. sal, 1169 København K

Lejemål med tagterrasse

Ejendommen, opført i 1867, stammer fra en tid, hvor tilfredsstillende arkitektur og god byggeskik var højt prioriteret. Orange vandskurede mure, elegant fontæne og nydelig beplantning udgør nogle af de mange detaljer, der gør Kannikegaarden til et pragtfuldt sted at befinde sig.

Kannikegaarden består af tre bygninger, bundet harmonisk sammen med et stemningsfuldt gårdrum. Med portene til ejendommens to adresser, Fiolstræde 10 og Kannikestræde 18, indbyder denne ejendom til liv og stemning. Udendørsarealerne bliver renoveret med ny belægning i form af brosten, belysning, træer og beplantning mv.

Visionen er at forny for at bevare. Vi renoverer med respekt for den oprindelige stil, samtidig med at der tilføres et moderne præg og funktionalitet, der matcher nutidens behov for en dynamisk og funktionel arbejdsplads. Diverse lejemål er med herskabelig stuk, smukke vægpaneler, brede massive planker samt flot murværk. Indretning med omtanke og sammenhæng giver disse lejemål lyse lokaler med plads og luft. Her findes også fælles kantinefaciliteter samt café, oplagt til de uformelle møder.

Visualiseringerne i prospektet er vejledende

25,808 kr./md.

Kontorpladser

4-6

Kontor

163 m2

Areal i alt

163 m2

Navn
Email
Mobil nummer

Kontakt os via linket ovenfor eller tag direkte fat i

 

 

Hans Christian Birch

Udlejningskonsulent

+45 4888 0218

hcb@olavdelinde.dk

/media/yowfmgxp/st-kannikestraede-18-3-sal-kontor.png
/media/4binjpwd/st-kannikestraede-18-3-sal-tagterrasse.png
/media/hx0hqary/dsc07434.jpg
/media/mdkbnd4p/dsc07461.jpg

Kontakt vores udlejningsteam