Gode indretningsmuligheder

Fine detaljer, godt lysindfald og højt til loftet

Lyst og lækkert stueplanslejemål

Lejemålet har været udlejet til samme virksomhed siden 2003, hvor indretningen primært har været i form af cellekontorer. I forbindelse med istandsættelsen af lejemålet, ændres indretningen betydeligt så det fremstår mere tidssvarende.

Hele lejemålet er på nuværende tidspunkt på i alt 824 m², men opdeles nu, hvoraf dette er den fremtidige halvdel. Her er store vinduesfacader mod syd med dejligt lysindfald det meste af dagen. Derudover en god loftshøjde som først rigtigt kommer til udtryk når der åbnes og etableres storrumskontor. I forbindelse med moderniseringen, vil der samtidig ske afrensning en betonsøjle, vinduesrammer mv. for at skabe et mere moderne udtryk og underbygge den industrielle og historiske fortid. Alt i alt, et lejemål med utrolig gode muligheder.

Da lejemålet først skal moderniseres inden indflytning, vil der samtidig være medindflydelse på den nye indretning. Som udgangspunkt vil lejemålet dog blive indrettet som en kombination af storrumskontor, samtalerum samt dertilhørende mødelokaler. Derudover vil der være intern frokoststue og 3 toiletter. 

42,801 kr./md.

1,366 kr. pr. m2 pr. år

Kontor

376 m2

Kontorpladser

20

Areal i alt

376 m2

Navn
Email
Mobil nummer

Kontakt os via linket ovenfor eller tag direkte fat i

 

 

Michelle Plath

Udlejningschef

+45 2750 2950

mip@olavdelinde.dk

/media/d1rd5ch1/lokale02.jpg
/media/megphwdc/lokale01.jpg
/media/3hmoyp1e/kontor09.jpg
/media/vxxnlujv/gang03.jpg

Kontakt vores udlejningsteam