Erhvervslokaler med sjæl

Erhvervslokaler i Odense

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi over 40 års erfaring med at skabe lyse og rummelige erhvervslokaler til store såvel som små virksomheder.

Skabertrang er vores drivkraft, og det afspejler sig i vores ejendomme, som rummer fortid, nutid og fremtid under samme tag. Vi arbejder nemlig ud fra visionen om at forny for at bevare. Gennem årene er det blevet vores helt store passion at omdanne gamle og slidte bygninger til moderne, inspirerende og funktionelle erhvervslejemål i Odense, Aarhus og København. I vores ledige lejemål er der rig mulighed for at gå på opdagelse i vores spændende og anderledes erhvervslokaler med unikke detaljer fra det oprindelige byggeri.

Find dit nye erhvervslokale i Odense

 

Vi bevarer de gamle bygningers sjæl og historie, og giver dem en ny identitet og et nyt liv ved at finde nye anvendelsesmuligheder. I andre tilfælde, hvor ejendommene måske ikke har så meget identitet fra begyndelsen, føjer vi måske en detalje eller to til erhvervslokalerne. Det kan være rå vægge af genbrugsmursten, bjælker, træ eller industrielle vinduespartier som skillevægge. Alt sammen med øje for at skabe nogle gode erhvervslokaler med en anderledes stemning og karakter.

Find dit erhvervslokale i Odense hos Ejendomsselskabet Olav de Linde

Odense er en gammel by, og igennem tiderne har der været mange forskellige former for industri. Derfor er her også mange gamle industribygninger, og det er dem, vi ser muligheder i.

De mange industribygninger og ejendomskomplekser, som vi gennem tiden har renoveret i Odense, er klar til at danne ramme for jeres virksomhedseventyr. Vi har erhvervslokaler til mange forskellige virksomheder - store som små. Så er du på udkig efter et erhvervslokale i Odense, hjælper vores udlejningskonsulenter dig gerne med at finde det helt rigtige erhvervslokale til dig og din virksomhed.

Vi gør gamle bygninger til dit nye erhvervslokale

Alt hvad vi gør, gør vi med respekt for den oprindelige bygning. Hvor nogle ville mene, at det er nemmere blot at rive en gammel bygning ned, bevarer vi hellere så meget som muligt af den oprindelige bygning og ser muligheder i at transformere den til erhvervslokaler, der lever op til virksomheders krav og ønsker.

Før vi går i gang med moderniseringer og renoveringer, sætter vi os altid grundigt ind i historien, så vi kan føre den med videre i de nye erhvervslokaler. Vores tegnestue bestående af ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører foretager i samarbejde med vores team af håndværkere hvert år cirka 100 moderniseringer. Ved at tage udgangspunkt i ejendommens historie, håndværk og karakter finder de frem til rummenes oprindelige udtryk og specielle detaljer. Derfor skal du ikke blive overrasket, når vi på din næste fremvisning kan fortælle dig, at det er bygningens oprindelige beton eller murstensvægge, som vi har afrenset og fundet frem på væggene, eller de originale fritlagte bjælker, trægulve eller andre særlige bygningsdetaljer, som vi har fundet frem under nedsænkede lofter, gamle gulve eller som har været gemt væk gennem tidens moderniseringer.

Resultatet er spændende og interessante erhvervslokaler, hvor moderne omgivelser møder rå og finurlige detaljer, som er med til at give kant og karakter til dit næste erhvervslokale. Det er med til at bevare stedets historie - det er sjæl, som man ikke kan skabe på tegnebrættet.

Tøv ikke med at kontakte én af vores udlejningskonsulenter, når du står og mangler dit næste erhvervslokale. De hjælper dig også gerne med at se muligheder og sparring, hvis du ikke ved første øjekast fandt det lokale, som du leder efter. Er du på udkig efter lokaler i forbindelse med udvidelse af din virksomhed, eller er din virksomhed forankret i Aarhus, har vi også mange spændende erhvervslokaler i Aarhus, som du kan gå på opdagelse i.