Kontorlokaler i Odense med eftertragtede beliggenheder

Står du og mangler kontorlokaler i den eventyrlige fynske hovedstad, så har vi også et spændende udvalg af kontorlokaler i Odense til udlejning. Uanset om du ønsker et råt kontorlejemål i en industriel New Yorker-stil eller et charmerede kontorlejemål i hyggelige rammer, så har vi et lejemål til lige netop dine behov.

Drømmer du om at krydre arbejdsdagen med kluk fra vandet og et bølgeskvulp? Det får du mulighed for, hvis du flytter ind i et af vores havnenære kontorlokaler i Odense. På havnen i Odense har vi udviklet en stor del af de gamle pakhuse på både Havnegade, Sverigesgade og Møllekajen. I dag er de unikke kontorlokaler til leje, og står klar til at danne rammerne om et fedt kontormiljø i flotte omgivelser.

Hvis et kontorlejemål på havnen ikke er dét, du søger, så har vi også kontorlokaler tæt på den pulserende bymidte i Odense. Her finder du både vores erhvervspark i Pakhusgården ved Ruggårdsvej og i Thrige-Firkanten. Fælles for vores kontorlokaler i Odense er deres placering tæt på gode transportmuligheder ved Odense Banegård, tilkørslen til den fynske motorvej og Odenses eventyrlige bymidte. Vi tilbyder kontorudlejning Odense med noget for enhver smag, uanset ønsker til placering, stil, størrelse og parkeringsmuligheder. 

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES LEDIGE LEJEMÅL HER

IMG 2473

Kontorlokaler i Odense til alle slags virksomheder

Hos Ejendomsselskab Olav de Linde er vi stolte af at tilbyde kontorlokaler i Odense til virksomheder af alle størrelser. Vi er et ejendomsselskab, og vi står derfor både for at renovere og udleje kontorlokaler i Danmarks tre største byer. Siden 1974 har det samtidig været vigtigt for os at danne langsigtede relationer til vores lejere, og sådan bliver det ved med at være. Vi lægger derfor vægt på at yde et højt serviceniveau, og kvalitet er et ufravigeligt krav hos både vores tegnestue, der sætter stregerne for vores ombygninger og vores håndværksafdeling, der står for at transformere de gamle bygninger til indbydende kontorlokaler i Odense. Er du på udkig efter kontorlokaler i Odense, der ikke er helt som alle de andre, så er det vores lejemål, du skal se nærmere på.

DSC08396

Nøje udvalgte kontorlokaler i Odense

Hos Ejendomsselskab Olav de Linde har vi en forkærlighed for de projekter, der ikke altid er helt ligetil. Derfor giver vi os gerne i kast med udvikling af gamle og nedslidte bygninger med det formål at transformere dem om til attraktive erhvervslejemål. For os findes charmen i detaljer som bevarede trægulve, terrazzo og oprindelige klinker, og vi bestræber os altid på at bevare bygningens sjæl og historie bedst muligt under renoveringen. Det er disse stilfulde detaljer, du vil kunne nyde godt af hver eneste dag, hvis du vælger at leje dig ind i et af vores kontorlokaler i Odense. Med egen tegnestue og håndværksafdeling udvikler vi selv vores erhvervslejemål. Denne udvikling foregår løbende, og vi sørger for at tilpasse dem til vores lejeres aktuelle behov – det gælder selvfølgelig også for vores kontorlokaler i Odense. Vores omfattende bagkatalog vidner om, at intet projekt er for omfattende til os. Vi kaster os gerne ud i større renoveringsopgaver, og arbejdet bliver altid udført med fokus på kvalitet, at bringe unikke detaljer i fokus og med øje for det gode håndværk. Vi har stået for renovering og udlejning af attraktive erhvervslejemål og kontorlokaler i Odense, Aarhus og København siden 1974, og de mange års erfaring fornægter sig ikke.

Find dine ideelle kontorlokaler i Odense her

Er du på udkig efter kontor til leje i Odense, og ønsker du, at rammerne skal være lidt ud over det sædvanlige? Så tag gerne et kig på vores kontorlokaler i Odense, som blandt andet tæller renoverede fabriksbygninger med masser af sjæl og charme. Der er flere fordele forbundet med at leje et kontorlokale i Odense. Blandt andet får du hos os et højt serviceniveau med egne håndværkere og viceværter. I stedet kan du og dine medarbejdere fokusere på det, som I er gode til. 

Leder du efter et kontorlokale i Aarhus, kan du læse meget mere her.

Vi sætter en ære i at opbygge langsigtede relationer med vores lejere, og det vil du mærke allerede ved din første kontakt med vores udlejningskonsulenter, som vil indgå i en grundig dialog med dig for at høre mere om dine ønsker. Vi har indgående erfaring med kontorudlejning i Odense, og vi vil gøre vores for at finde det bedst mulige match for dig og din virksomhed. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en snak om dine muligheder, når det kommer til leje af kontorlokaler i Odense.

Kontakt vores udlejningsafdeling i Odense HER.

Vores udlejningskonsulenter i Odense

 

DSC 0707 Laila SH
  • Odense
Simon Foss Hjemmesiden (002)
  • Odense