Lokaler til kreativt erhverv i København

Prags Boulevard 49, 3 tv., 2300 København S

  • Kontor
  • Erhvervslokale

Attraktive og velbeliggende lokaler i spændende moderniseret industrihistorisk anlæg fra 1925. Ejendommen huser i dag en lang række kreative virksomheder særligt indenfor modebranchen. Læs mere her:

- Attraktive og velbeliggende lokaler i dynamisk kvarter tæt på København C
- Moderniseret lokaler i Toms Chokoladefabrik

- Gode tilkørsels- og p-forhold i nærområdet

Lejemål: 

Dette industrikompleks på Prags Boulevard 49 har en spændende dansk industrihistorie da ejendommen har huset Toms Chokoladefabrik i deres/dens spæde start. I år 1926 startede virksomheden slik- og chokoladefabrikation op i de nybyggede og moderne produktionslokaler, som du nu kan leje. 

Lejemålet består i dag af et stort showroom/kontor/galleri, et tekøkken, et mødelokale/kontor, mindre depoter samt toiletfaciliteter. I hele lejemålet er der inspirerende og lyse lokaler derudover forefindes der en altan med smuk udsigt over byen. 

Komplekset er løbende blevet moderniseret på en måde, hvor vi med en respektfuld renovering, har indtænkt tidssvarende og moderne faciliteter, uden at give køb på ejendommens arkitektur med det karakteristiske rå industrielle look og dens historiske betydning. De kombinerede vare- og personelevatorer er velplaceret og sikrer således en god intern infrastruktur med niveaufri adgang til alle husets etager.

Lokalerne er især velegnet til div. kreative formål som showroom for modebranchen, agentur, tegnestuevirksomhed eller galleri med dertilhørende administration. Det er ligeså et ønske om, at videreføre og udbygge den idérige arv og især de kreative rødder adressen gennem årtier, har været garant for.

Beliggenhed: 
Prags Boulevard ligger på Amagerbro i København få kilometer fra København C. Men selv med den centrale placering er området stadig let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. Der er derudover mulighed for leje af fast parkerings plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder.

NB: Der kan forekomme larm fra overbo pga. øvelokaler, prisen er sat herefter. 

 

Læs mere om vores erhvervslokaler i København.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • København
  • Årlig leje: 1.200 kr/m2
  • Areal: 588 m2
  • Sagsnr: 3-201-4005