Facade Lejeboliger på Tolderlundsvej i Odense

Lejligheder til leje i Odense

Leder du efter en lejlighed i Odense, ligger Ejendomsselskabet Olav de Linde lige nu inde med flere bud på din næste lejlighed til leje i Odense. Vores ledige lejligheder i Odense er bygget af kvalitetsmaterialer, hvor der er blevet kælet for selv de små detaljer, hvilket i øvrigt går igen i vores mere end 550.000 kvadratmeter store ejendomsportefølje med vores erhvervslejemål og mange forskellige lejeboliger.

Kig eksempelvis på vores nybyggeri i Thrige Firkanten. Vi har i byggeriet anvendt både egetræ og natursten, og i flere af lejlighederne har vi brugt genbrugsmursten til udvalgte vægge. Det giver boligen en unik identitet, og brugen af genbrugsmaterialer er noget, vi hos Ejendomsselskabet Olav de Linde går meget op i. Vi genbruger så meget, vi kan, når vi renoverer og bygger nyt til vores lejligheder i Odense. På den måde kan vi give gamle byggematerialer nyt liv, og det betyder, at du hos os kan få en lejlighed til leje i Odense, der er unik.

/media/yvvb2vg2/f_odense-tolderlundsvej-uderum-01.jpg
/media/dmhfc0fp/f_odense-tolderlundsvej-proevelejlighed-04.jpg
/media/nzshu0dg/f_odense-tolderlundsvej-proevelejlighed-02.jpg
/media/cpbdrkdm/f_odense-tolderlundsvej-proevelejlighed-01.jpg
/media/02tprtdd/f_odense-tolderlundsvej-uderum-02.jpg
/media/c44p2yyo/f_odense-tolderlundsvej-proevelejlighed-03.jpg

Lejligheder i Odense med plads til alle

Nybyggeriet af vores lejligheder i Odense på Tolderlundsvej i Thrige Firkanten er bygget til at skabe rammerne for både studerende, børnefamilier, pensionister og singler. Der skal være plads til alle i vores lejligheder i Odense, og vi har fokuseret på, at man skal blive glad af at bo til leje hos os. Derfor har vi også bygget lækre uderum ved nybyggeriet, hvor du kan trække frisk luft, hilse på dine naboer eller bare slappe af.

Leder du efter en lejlighed i Odense, eksempelvis i Thrige Firkanten, kommer du til at bo tæt på både centrum og havnen og dermed både havnebadet, Odeon, universitetet og et hav af indkøbs- og oplevelsesmuligheder, ligesom banegården er lige om hjørnet.

Hvis du leder efter en lejlighed i Odense, kan du læse mere om vores lejligheder i Odense på Tolderlundsvej, Bredstedgade og Edisonsvej.

Facade Lejeboliger på Tolderlundsvej i Odense