Facade lejeboliger Maltgården Ceres Allé 11 i Aarhus

Maltgården

Ceres Allé 11, 8000 Aarhus C

Velkommen til Maltgården 
i hjertet af Aarhus C

På Ceres Allé 11 i den aarhusianske bydel Ceres Byen finder du 101 nybyggede lejeboliger i ejendomskomplekset Maltgården.

 

Lejlighederne har mellem et og fem værelser, og de har alle en rummelig altan eller en stor terrasse, hvis du bor i en stuelejlighed. De største lejligheder har private tagterrasser med udsigt over midtbyens charmerende tagtoppe.

Interiør i lejeboliger i Maltgården på Ceres Allé 11 i  Aarhus

Vi glæder os til at se dig

Vores boligteam i Aarhus glæder sig til at vise vores lejligheder frem til dig. 

Magnus Vestergaard, Nicolai Tranberg og Simon Poulsen boligudlejningsteam Aarhus

Kvalitetsmaterialer og fede detaljer

Boligejendommen stod indflytningsklar i 2023, og du får som lejer en lejlighed med kvalitet i både materialevalg og detaljer. Lejlighederne har gulve i egeplank, rå murstensvægge af charmerende genbrugsmursten og rå betonvægge.

 

Der er brugt natursten på badeværelserne, og Invita-køkkenerne er hvide med egetræsbeklædning. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i alle lejligheder. Du har desuden gulvvarme og god mulighed for at styre dit indeklima.

Lejebolig i Maltgården på Ceres Allé 11 i Aarhus

Bo tæt på alt

Når du bor i Maltgården, bor du tæt på alt. Geografisk er du placeret i Aarhus C i et område, hvor byens stolthed Ceres Bryggeri førhen lå. Malten fra bryggeriets læskende produkter har inspireret bygherre til ejendomskompleksets navn.

 

Området er gennem årene i den grad åbnet op og gjort til en levende bydel. Du har åen og den skønne Brabrandstien, som er Aarhus’ svar på søerne i København, lige i ”baghaven” med hyggelige stisystemer til en gå-, løbe- eller cykeltur. Når indkøbsnettet skal fyldes, skal man heller ikke særlig langt væk med flere indkøbsmuligheder i nærheden, såsom Netto og Rema1000 samt Føtex Food og små hyggelige butikker og caféer lige nedenfor på Ceres Allé.

 

VIA University College og Aarhus Tech er blandt Ceres Byens uddannelsesinstitutioner, og du har Aarhus BSS en kort tur op ad Ringgaden.

 

Når du ankommer til Maltgården, møder du ejendomskompleksets gårdrum, hvor der er plads til hyggestunder og en sludder med naboen. Gårdrummet er opført med fokus på at skabe et hyggeligt miljø, som en tilbagetrukket oase midt i byen. Hver lejlighed har selvfølgelig også et depotrum i kælderen. 

 

Alt i alt et godt bud på en dejlig base indenfor Ringgaden til den studerende, familien, singlen eller senioren.

 

Mulighed for parkering

Ejendommen har en parkeringskælder, hvor du kan leje en parkeringsplads eller sætte din cykel. Her er i alt 55 p-pladser til leje.

Parkering Nabolaget Møllevangs Alle 157 i Aarhus

Café og butiksliv lige udenfor døren

I Maltgården er der også to erhvervslejemål ud til Ceres Allé. Her kan du nyde en kop kaffe eller en sandwich i caféen eller gå på opdagelse i butikkens spændende varesortiment. 

Maltgården Ceres Allé 11 i Aarhus visualisering