Udgivet May 3, 2022

Ejendomsselskabet Olav de Linde samler erhvervskompleks på Klamsagervej i Aarhus

Ejendomsselskabet Olav de Linde har i december 2021 købt den sidste af bygningerne i erhvervskomplekset på Klamsagervej. Vi ejer nu hele komplekset, som vi løbende renoverer og moderniserer til tidssvarende erhvervslejemål.

Facade Klamsagervej 31 i Aarhus

De karakteristiske gule bygninger på Klamsagervej ved Viby Ringvej, der er en del af ring 2 rundt om Aarhus, er nu igen samlet hos én ejer.

Det er de, efter Ejendomsselskabet Olav de Linde i december 2021, har købt den sidste af bygningerne, Klamsagervej 31, og dermed nu har anskaffet sig hele komplekset.

Ejendomsselskabet har i de seneste fem år løbende renoveret ejendommene i området, så de i dag fremstår moderne og ensartede med attraktive kontorfællesskaber til startup-virksomheder og iøjnefaldende butikslejemål – placeret ideelt i forhold til de populære forstæder til Aarhus.

 

Harmonisk ejendomsklynge

Bygningerne er løbende blevet renoveret i takt med til- og fraflytning af lejerne, så der er opgraderet teknik og optimeret lysindfald.

Indretningsarkitekt Ann Hübschmann fortæller:

”Vi fornyer facaderne, så komplekset fremstår harmonisk med bl.a. koksgrå vinduesrammer, sorte Louis Poulsen-lamper, streetart og grøn beplantning på bygningerne”.

Indvendigt er bygningerne renoveret, således at lokalerne nu fremstår gennemlyste og med et rustikt præg i form af jernvinduer, epoxygulve og synlige teglsten, samt betonsøjler og -lofter.

Som altid renoverer vi med respekt for bygningerne og ved at genbruge så mange materialer som overhovedet muligt. På den måde udnytter vi værdien af den indlejrede CO2, der er gået til produktionen af de oprindelige materialer – vi tænker cirkulært.

Vores mål med Klamsagervej har været at skabe en sammenhængende klynge af tilgængelige og attraktive, prisstærke erhvervslejemål i et godt miljø.

Tilgængeligheden er virkelig god med beliggenheden i periferien af Aarhus – uden at være for langt væk fra midtbyen. Her er let adgang til både ringvejen rundt om Aarhus og blot få hundrede meter til motorvejen.

 

Et levende og alsidigt miljø

Bygningskomplekset på Klamsagervej blev i slutningerne af 1970’erne skabt af erhvervsmanden Flemming Thomsen i Dansk Firmacenter. Komplekset blev splittet op og de enkelte ejendomme opkøbt af forskellige, da Dansk Firmacenter i begyndelsen af 1990’erne gik konkurs.

Herefter var komplekset opdelt, indtil Ejendomsselskabet Olav de Linde i 2016 begyndte at købe dem med den ambition at samle ejendomskomplekset.

Vores vision er at bringe komplekset tilbage til udgangspunktet, nemlig et  levende og alsidigt erhvervsmiljø. Med vores løbende renovering og erhvervelsen af Klamsagervej 31 i december 2021 kan vi med glæde sige, at vi efterhånden er rigtig godt på vej til at lykkes med projektet.

/media/m42hffbm/f_erhvervskompleks-paa-klamsagervej_dsc00869.jpg
/media/gs4n11jw/f_erhvervskompleks-paa-klamsagervej_dsc00844.jpg
/media/wkooovql/f_erhvervskompleks-paa-klamsagervej_dsc00853.jpg
/media/zn0lvds0/f_erhvervskompleks-paa-klamsagervej_dsc00847.jpg
/media/cw0jxxn4/f_erhvervskompleks-paa-klamsagervej_klamsagervej_indblik_03052022.png
/media/fgravrrh/f_erhvervskompleks-paa-klamsagervej_klamsagervej_2_indblik_03052022.png
/media/esgmkjtu/f_erhvervskompleks-paa-klamsagervej_klamsagervej_toilet_indblik_03052022.png
Facade Klamsagervej 31 i Aarhus