Udgivet August 12, 2021

Ny æstetisk smuk restaurant i SHIP

Med en stilsikker indretning bestående af grå og sorte farvenuancer og lyst egetræ har Restaurant Havnær slået dørene op for en ny restaurantoplevelse i vores SHIP-byggeri på Aarhus Ø. Kig med indenfor.

Restaurant Havnær SHIP Dagmar Petersens Gade i Aarhus

Med en stilsikker indretning bestående af grå og sorte farvenuancer og lyst egetræ har Restaurant Havnær slået dørene op for en ny restaurantoplevelse på Aarhus Ø. Og man må give den nye restaurant, at indretningen i høj grad komplementerer den maleriske udsigt lige udenfor vinduerne – til sejlaktiviteter på Aarhus Bugten og med Skødshoved og Kalø Vig i horisonten.  

I juli 2021 slog Restaurant Havnær for første gang dørene op i SHIP. Her krydres de æstetiske rammer med visuel smuk mad, og den nye restaurant har allerede fået gode anmeldelser med på vejen. Restauranten beskriver sit koncept som: ”En symbiose af gode oplevelser. Afslapning og det at være til. Sublim kogekunst i køkkenet. Duperende drikkelse og personligt værtskab. Høj på hygge og glad i mund”.

Havnærs lejemål tæller restaurant, loungeområde og køkken, der stilsikkert er gennemført med sorte lofter fra Troldtekt, grå vægnuancer og lyse egetræspaneler på væggene. Det akkompagneres af borde og disk, som er beklædt med et pudsigt genbrug: natursten som var til overs fra beklædningen af SHIPs facade. Disk og borde er kreativt kreeret af restauratørerne Daniel og Anne.    

Havnær er beliggende i stueetagen i SHIP i den nordlige del af bygningen med udgang til bugtpromenaden. I efteråret og 2022 får restauranten følgeskab af tre andre lejere, når Ghrelin Gourmet Restaurant, klinikken Lift Clinic og butikken Wo Clé også åbner i SHIP.

Vi ønsker stort tillykke til Restaurant Havnær med den forrygende start, de smukke lokalerne og rum til de høje kulinariske ambitioner.          

Læs mere om Restaurant Havnær her.

Restaurant Havnær SHIP Dagmar Petersens Gade i Aarhus
Restaurant Havnær SHIP Dagmar Petersens Gade i Aarhus