Kunst på facaden af Balticagde Mellemarrmen på Aarhus Havn

Dokken

Balticagade 7-24, 8000 Aarhus C

Velkommen til Dokken

Mellemarmen er beliggende på Aarhus Havn. Her har Ejendomsselskabet Olav de Linde i en række år skabt nyt liv i bygningerne, der tidligere har huset Aarhus Flydedok, ligesom området har ændret sin erhvervsmæssige karakter fra tung værftsindustri til en stærk klynge af modevirksomheder.

Medarbejdere i Woodens lokaler på Balticagade på Aarhus havn 2022

Fra tung værftsindustri til anerkendt modeklynge

Bygningskomplekset består af flere selvstændige og forskelligartede bygninger og haller, herunder den tidligere ubådshal, de gamle smedjehaller og de tidligere skibsværftsbygninger. Hovedparten af bygningerne bruges nu som showroom, kontor og lager for en række fremtrædende danske designere og modevirksomheder.

 

... Og man forstår det godt! For her er rig mulighed for at lade de kreative idéer skvulpe om kap med havnens bølger ved kajkanten. Områdets popularitet blandt de nye type lejere skyldes især de rå og industrielle rammer, som Ejendomsselskabet Olav de Linde har skabt med gedigne renoveringer af hver enkelt kvadratmeter. Nu lever de op til moderne erhvervslejeres ønsker og krav, alt imens de fortsat bærer den maritime og industrielle historik videre med et utal af iøjnefaldende, rustikke og finurlige detaljer. 

Beliggenhed

Kontakt vores udlejningsteam

Kunst på facaden af Balticagde Mellemarrmen på Aarhus Havn