Heading indeholder klyngenavn

Subheading indeholder adresse

Velkommen i KLYNGENAVN

Tekst der kunne være skrevet på latin, hvis jeg ellers kunne skrive noget som helst på latin. 

Sum? Ergo? Det er også ligemeget. Det korte af det lange er, at dette afsnit er det første, faste afsnit på en klyngeside og modul 2, hvis vi tæller Hero med.

Tidslinje/historiemodul

Ifølge den oprindelige skabelon er dette det næste modul. Et tidslinjemodul. Det er en slider med årstal og små nedslag fra ejendommens historie.

2023

Et herrens år.

2020

Et rigtigt herrens år.

1801

Slaget på Reden fandt sted den 2. april. Samme dag blev Klinkehans fra Vagabonderne paa Bakkegaarden født.

KLYNGENAVN i dag

Afsnittet fortæller om, hvordan det står til i området i dag, efter transformationen, der er foregået i et tidsrum, beskrevet i tidslinjen.

Erhvervslejemål i KLYNGENAVN

Beskrivelse af de typer af erhvervslejemål, der findes i klyngen. Den oprindelige tanke med dette modul var, at det skulle være et modul for sig, men hvis teksten er kort, skal vi ikke lade os låse af det. Den oprindelige plan med dette afsnit var, at det hang sammen med KLYNGENAVN i dag, og at KLYNGENAVN i dag havde H2-overskrift, mens at dette modul havde H3. Det giver ikke nødvendigvis mening længere.

Lejeboliger i KLYNGENAVN

Det er en god idé, hvis vi med dette modul laver en CTA til en relevant landingsside, hvor man kan læse mere om vores lejeboliger. Den oprindelige plan med dette afsnit var, at det hang sammen med KLYNGENAVN i dag, og at KLYNGENAVN i dag havde H2-overskrift, mens at dette modul havde H3. Det giver ikke nødvendigvis mening længere.

Modul 7 - Beboerne siger/glade lejere

Den oprindelige tanke med dette modul var at samle testimonials ind i ét modul, men citatmodulet i Umbraco er formentlig bedre egnet til det.