Eftertragtet erhvervspark i tidligere motorfabrik

Thrige Firkanten

Thrige Firkanten, 5000 Odense

I det centrale Odense findes den eftertragtede erhvervspark, kaldet Thrige Firkanten, der tidligere har været brugt til produktionen af el-motorer. Her har hver en kvadratmeter af de tidligere produktionsbygninger gennemgået omfattende og gennemgribende renoveringer, så de i dag har fået helt nyt liv som efterspurgte og spektakulære erhvervslejemål i form af kontorer, lager, butikker og showroom for en bred vifte af brancher, ligesom det eksotiske marked Bazar Fyn også holder til i Thrige Firkanten.

Siden Ejendomsselskabet Olav de Linde overtog de slidte, røde produktionsbygninger, er bygningerne såvel som området blomstret op. Dette er et klassisk eksempel på, hvordan Ejendomsselskabet Olav de Linde byder fortiden velkommen til fremtiden og lader de rå og industrielle facader fortælle områdets historie, mens bygningerne er gjort topmoderne til fremtidens lejere.

Thrige Firkanten har desuden den helt unikke kvalitet, at området er placeret i gåafstand til Odense Banegård, byen og havnen, som gør det til et attraktivt erhvervsmæssigt smørhul på Fyn. 

  • Thrige Firkanten
  • 50.422 m2

Hør mere om mulige lejemål i ejendommen

 

Simon Foss Hjemmesiden (002)
  • Odense
DSC 0707 Laila SH
  • Odense