Butikslokaler med gode beliggenheder

Leder du efter et butikslokale midt i byens summende liv eller et butikslejemål med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder? Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi en bred vifte af alsidige butikslokaler til leje i Aarhus, Odense og København. Vi hjælper dig gerne med at lande din virksomhed det helt rigtige sted.

Er du lejer hos os, er du lejer i en udlejningsvirksomhed med fokus på ordentlighed og professionel service. Vi har hele pakken, der gør det let for dig at drive din virksomhed i vores butikslejemål - fra servicemindede viceværter til hjælpsom administrationsafdeling. Alle som én arbejder vi ud fra det samme DNA, vi kender vores ejendomme ud og ind, og vi har det samme høje serviceniveau.

Find vores ledige butikslokaler HER

Mejlgade 48A

Leder du efter butikslokaler i Aarhus?

Vores butikslokaler er af varierede størrelser, og vi hjælper gerne med at finde det perfekte butikslokale, så det matcher dine specifikke ønsker.

I Aarhus er vores butikslejemål placeret i hjertet af Aarhus i meget hyggelige områder såsom Vestergade, Graven, Mejlgade og Frederiksgade. Her er der spændende muligheder til virksomheden, der ønsker at åbne en butik, café eller et showroom. Andre af vores butikslokaler er placeret på Mindet ved det upcomming område omkring urbane sydhavnen. Vi har også lokaler til leje på Klamsagervej og Silkeborgvej, der henvender sig til virksomheden, der ønsker at være placeret tæt på Ringvejen, forstæderne og den jyske motorvej.

Som noget nyt og unikt har vi også ledige butikslokaler på Aarhus Ø. I bygningen, kaldet SHIP, der står indflytningsklar i foråret 2021 tilbyder vi butikslejemål med en central og meget fin placering omgivet af sejlermiljøet og mange nye boliger.

Der er med andre ord en bred vifte af butikslokaler til leje. Vores udlejningsafdeling i Aarhus hjælper dig gerne med at finde det helt rigtig butikslokale til din virksomhed.

Udlejningskonsulenter i Aarhus

 

Thomas Moeller Kristensen
  • Aarhus
Michelle Plath
  • Aarhus
Mads Roholt Jensen
  • Aarhus
  • København
Kasper Soeby
  • Aarhus
Charlotte L Lausen
  • Aarhus
3-79-1001_d.jpg

Butikslokaler i Odense med gode placeringer

I Odense er vores erhvervslejemål koncentreret om de dynamiske erhvervsområder i Thrige-Firkanten (Skibhusvej, Tolderlundsvej, Bredstedgade og Buchwaldsgade), Pakhusgården (Rugårdsvej/Mogensensvej), Jarlsberggade og Wichmandsgade.

Områderne udmærker sig ved at have yderst god tilkørsel og parkering. Områderne er placeret nær til- og frakørsel til den fynske motorvej. Vores butikslokaler i Odense henvender sig derfor til virksomheden, der leder efter spændende butiksfaciliteter med gode og tilhørende, rummelige lagerfaciliteter. Det kan også være til webshoppen, der ønsker et kombineret showroom og lager.

Mulighederne er mange, og vores udlejningskonsulenter i Odense hjælper dig gerne med at se muligheder.       

Udlejningskonsulenter i Odense

 

Simon Foss Lousholt
  • Odense
Laila De Claville Jensen
  • Odense