Mejlgade 48A

Butikslokaler med gode beliggenheder

Leder du efter et butikslokale midt i byens summende liv, eller er du mere interesseret i et butikslokale med gode tilkørselsforhold og fine parkeringsmuligheder? Hos Ejendomsselskab Olav de Linde har vi en bred vifte af alsidige butikslokaler til leje i Aarhus, Odense og København – og vi hjælper dig hellere end gerne med at lande din virksomhed det helt rigtige sted.

Som lejer hos os kan du være sikker på, at du er lejer i en udlejningsvirksomhed med fokus på ordentlighed og professionel service. Vi har hele pakken, hvilket gør det let for dig at drive forretning i et af vores butikslokaler. Vi har alt fra servicemindede viceværter til en yderst hjælpsom administrationsafdeling. Alle som én arbejder vi ud fra det samme DNA, vi kender vores ejendomme ud og ind, og vi har det samme høje serviceniveau uanset om det gælder bolig- eller butiksudlejning.

Leder du efter butikslokaler i Aarhus?

Vores ejendomme rummer en bred vifte af butikslokaler fordelt ud over hele byen. Det betyder at vi har butikslokaler til ethvert formål – og vi vil altid gerne være behjælpelige med at finde det perfekte butikslokale, der matcher lige netop dine ønsker.

Hvis du står og mangler lokaler til butik, så har vi butiksudlejning på adresser såsom Frederiksgade og Skanderborgvej. Hvis du står og mangler butikslokaler til café eller restaurant, så har vi lokaler på både Vestergade og Mejlgade. Hvis du står og mangler et lækkert showroom, så har vi lokaler på Karupvej og hvis du ønsker butikslokaler med et kombineret showroom og kontor, så har vi blandt andet lokaler i den tidligere postcentral på Ankersgade. Hvis du står og mangler kursus- og mødelokaler, har vi fine butikslokaler i Frichsparken. Men uanset om du står og skal bruge lokalerne til yogastudie eller vinbar, så kan du næsten være sikker på, at vi har butik udlejning af lokaler, der passer til dig.

I Aarhus fordeler vores butikslokaler sig ud på en lang række hyggelige og spændende områder. Vi har butikslokaler i den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde, som ligger i udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus. Elvirasminde er et kreativt erhvervskompleks, hvor du kan lade dig inspirere af dine naboer, da bygningen huser en bred vifte af nytænkende virksomheder. Drømmer du i stedet om at drive forretning lige i hjertet af Latinerkvarteret, har vi også butikslokaler i Graven, hvor der stort set altid summer af liv. Derudover har vi butik udlejning i den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej, hvor Frichsparken med tiden er gået hen og blevet et spændende og dynamisk erhvervsområde. Som byens største erhvervspark rummer Frichsparken en stor klynge alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til organisationer og butiksudlejning. Vi har også butiksudlejning på Ankersgade, hvor den gamle postcentral kommer til at danne rammerne for erhvervsdrivende i alle afskygninger. Dette er blot et udsnit af vores butik udlejning, der også rummer butikslokaler på Silkeborgvej, på Møllevangs Allé og på Mindet – blot for at nævne et par stykker.

Som noget helt nyt og unikt bliver det nu også muligt at leje butikslokaler på Aarhus Ø. I bygningen, SHIP, bliver det fra sommeren 2021 muligt at drive forretning fra en af Aarhus’ mest eftertragtede adresser på Dagmar Petersens Gade. Butikslokalerne har alle en enormt fin og central placering omgivet af både sejlermiljø og de mange nye boliger i området. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om SHIP, så kan du tage et kig her. Hvis du allerede nu kan mærke, at det ville være et sted for dig, så tag et kig på vores ledige lejemål på Dagmar Petersens Gade her for at se, om der stadig er mulighed for at leje sig ind i et af de ledige butikslokaler.

SE VORES LEDIGE BUTIKSLOKALER HER

Udlejningskonsulenter i Aarhus

 

Dennis Thonsgaard
  • Aarhus
Helle Kornum 06.2022
  • Aarhus
Kasper Soeby
  • Aarhus
  • København
Anders Detlefs Hedegaard
  • Aarhus
DSC01819 Sh
  • Aarhus

Butikslokaler i Odense med gode placeringer

Vi har også butikslokaler i Odense, hvor vores butiksudlejning er koncentreret omkring de dynamiske erhvervsområder i Thrige Firkanten, Pakhusgården, Jarlsberggade og Wichmandsgade. Thrige Firkanten er en tidligere motorfabrik, der er blevet moderniseret, så de gamle produktionsbygninger i dag huser en bred vifte af virksomheder. I Thrige Firkanten har vi butiksudlejning på både Skibhusvej, Tolderlundsvej, Bredstedgade og Buchwaldsgade. Her får du et centralt placeret butikslokale i et dynamisk område. Derudover har vi også butikslokaler i Pakhusgården i den vestlige del af Odense. I Pakhusgården er der et sprudlende nærmiljø, der rummer alt fra kontorfællesskab og showroom til børnehave. Her har vi butiksudlejning på både Rugårdsvej og Mogensensvej, hvor du får mulighed for at blive en del af en levende erhvervspark. Lidt nord for Odense centrum har vi desuden butiksudlejning på Jarlsberggade og Wichmandsgade, hvor det er muligt at leje butikslokaler med en attraktiv beliggenhed og gode parkeringsmuligheder.

Fælles for områderne er, at de udmærker sig ved at have yderst gode tilkørsels- og parkeringsforhold, og de fleste af dem er også placeret nær til- og frakørsel til den fynske motorvej. Vores butikslokaler i Odense henvender sig derfor til virksomheden, der leder efter spændende butiksfaciliteter – mange af dem også med gode og tilhørende lagerfaciliteter. Det kunne også være ideelt for virksomheden, der ønsker at kombinere eksempelvis showroom og lager.

Mulighederne er mange, og hvis du har brug for hjælp til at se de helt rigtige muligheder, så hjælper vores udlejningskonsulenter i Odense dig gerne på vej.

Udlejningskonsulenter i Odense

 

Simon Foss Hjemmesiden (002)
  • Odense
DSC 0707 Laila SH
  • Odense
3-79-1001_d.jpg

Butiksudlejning i København

Selvom Aarhus har den største andel af vores butiksudlejning, så er det altså også i København muligt at leje butikslokaler. Her har vi butik udlejning på flere adresser. På Amager har vi butiksudlejning i Toms Chokoladefabriks tidligere lokaler på Prags Boulevard, hvor vi har over 11.000 m2 kontor- og butiksudlejning. Hvis du ønsker dig et mere centralt butikslokale så har vi også en ejendom på Tomsgårdsvej i Københavns Nordvestkvarter, hvor du får enormt god synlighed med en placering lige ud til ringvejen (Ring 2). Vi har også butik udlejning lidt uden for København. Her har vi i Herlev både erhvervslokaler samt butikslokaler, der giver mulighed for at kombinere kontor og showroom på adressen Hørkær. Ejendommen er både velbeliggende i et velfungerende industrikvarter samt alsidig med en bred vifte af erhvervslejemål.

Står du og mangler butikslokaler i København, har du opklarende spørgsmål eller forespørgsler på en specifik type butikslokaler, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til en af vores udlejningskonsulenter, der altid står klar til at hjælpe.

  

Udlejningskonsulenter København