Kontorlokaler til alle virksomhedstyper

Vi arbejder med langsigtede relationer. Fra virksomhedens spæde start og ud i fremtiden. Det er sjældent, at en virksomhed har det samme behov for kontorlokaler gennem tiden. Med en bred portefølje på den gode side af 500.000 kvm. har vi et alsidigt udvalg af kontorlokaler. Vi vil derfor kunne følge din virksomhed gennem alle stadier og behov for et kontor til leje – større lokaler, mindre lokaler, flere lokaler, færre lokaler.

Vi er et ejendomsselskab med stolte traditioner som et byggeselskab. Vi udlejer ikke bare kontorlejemål – vi skaber dem. Med skabertrang og en stor portion kreativitet skaber vi unikke kontorlokaler i Aarhus, Odense og København.

Find alle vores ledige lejemål HER

Højt serviceniveau

Er du lejer hos os, er du lejer i en udlejningsvirksomhed med fokus på ordentlighed og professionel service. Vi har hele pakken, der gør det let for dig at drive din virksomhed i vores kontorlejemål. Udlejningsafdeling, viceværter, tegnestue, håndværksafdeling og administration. Alle som én arbejder vi ud fra det samme DNA, vi kender vores ejendomme ud og ind og har det samme høje serviceniveau.

Leder du efter kontorlokaler til leje i Aarhus?

Balticagade, Klostergade / Klosterport, Søren Frichs Vej, Klamsagervej, Ankersgade, Graven, Vestergade, Frederiksgade, Mindet, Fiskerivej, Ny Banegårdsgade. Det et blot et lille udpluk af de centrale beliggenheder for vores kontorlokaler i Aarhus.

Alle kontorlokaler i Aarhus er attraktivt beliggende på hver deres måde. Nogle tæt på hyggelige steder at hænge ud efter fyraften, i stemningsfyldte baggårde, kreative havnemiljøer, tæt på den summende midtby, Letbanen, Aarhus Banegård eller forstæderne.

Leder du efter et kontorlejemål i Aarhus - Tag en snak med vores udlejningskonsulenter:

Udlejningskonsulenter i Aarhus

 

  • Aarhus
  • Aarhus
  • Aarhus
  • Aarhus
  • Aarhus

Kontor i Odense med eftertragtede beliggenheder

Et skvulp fra vandet og et skrig fra en måge. Det kan du krydre arbejdsdagen med, hvis du flytter ind i et af vores havnenære kontorer i Odense. På havnen i Odense har vi udviklet en stor del af de gamle pakhuse på Havnegade, Sverigesgade og Møllekajen. I dag er de unikke kontorlokaler til leje.

Leder du efter et kontor i Odense tæt på den pulserende bymidte, finder du vores erhvervspark i Pakhusgården ved Ruggårdsvej / Mogensensvej og i Thrige-Firkanten ved Tolderlundsvej / Edisonsvej / Skibhusvej / Bredstedgade.

Alle vores kontorlokaler i Odense er placeret tæt på gode transportmuligheder ved Odense Banegårds Center, tilkørslen til den fynske motorvej og Odenses eventyrlige bymidte. Leder du efter et kontor til leje i Odense - Tag en snak med vores udlejningskonsulenter:

Udlejningskonsulenter i Odense

 

  • Odense
  • Odense