Kontorlokaler til alle virksomhedstyper

Hos Ejendomsselskab Olav de Linde har vi kontorlokaler til alle virksomhedstyper, hvad end det er et lille nyopstartet marketingsbureau eller et stort etableret advokatfirma. Vi er et bygge- og udlejningsselskab, men for os handler det ikke blot om at renovere og udleje kontorlokaler. Siden selskabet blev grundlagt, har vores fokus også været på at danne langsigtede relationer til vores lejere. Det begynder allerede ved virksomhedens spæde start og forsætter gennem hele virksomhedens levetid. 

Vi er dog bevidste om, at en virksomhed sjældent har det samme behov for kontorlokaler gennem hele dens levetid. Som virksomheden vækster, vil der ofte opstå andre behov for kontorlokaler og det kan derfor blive nødvendigt at finde et nyt kontorlejemål. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har en bred portefølje på den gode side af 500.000 m2, hvilket giver et alsidigt udvalg af kontorlokaler. Dette gør os i stand til at følge din virksomhed gennem alle stadier og behov for kontorlejemål – hvad end det er i form af større kontorlokaler, mindre kontorlokaler, flere kontorlokaler, eller sågar færre kontorlokaler.

Vi er et ejendomsselskab, der også har stolte traditioner som et byggeselskab. Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde udlejer vi ikke bare kontorlejemål – vi skaber dem også. Med en kombination af både skabertrang og en stor portion kreativitet skaber vi unikke kontorlokaler i både Aarhus, Odense og København.

Du kan finde alle vores ledige kontorlejemål HER

Leder du efter kontorlokaler til leje i Aarhus?

Alle virksomheder er forskellige, og det samme gør sig gældende for vores kontorlejemål. Derfor er det også vores fornemste opgave at matche de rigtige virksomheder med de rigtige kontorlokaler. Søger du et kontorlejemål på Balticagade, Klostergade / Klosterport, Søren Frichs Vej, Ankersgade, Graven, Vestergade, Frederiksgade, Mindet, Fiskerivej, Ny Banegårdsgade eller er du mere til kontorlokaler på Klamsagervej? Uanset hvor du drømmer om at have kontor, så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted. Vi har kontorlokaler spredt over hele byen, og dette er blot et lille udpluk af nogle af de centrale beliggenheder for vores kontorlokaler i Aarhus. 

Aarhus har meget at byde på, og alle vores kontorlokaler til leje i Aarhus er attraktivt beliggende på hver deres måde. Vi har kontorlokaler beliggende i stemningsfyldte baggårde med masser af charme. Vi har kontorlokaler i kreative havnemiljøer. Vi har kontorlokaler tæt på den summende midtby og tæt på hyggelige steder at hænge ud efter fyraften. Ønskes et kontorlejemål tæt på Letbanen, tæt på Aarhus Banegård eller i en af forstæderne til Aarhus kan dette også sagtens lade sig gøre.

SE VORES LEDIGE LEJEMÅL HER

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde de helt rigtige lokaler, der passer til lige netop din virksomheds udtryk og stil. Derfor er alle vores kontorlokaler i Aarhus også unikke på hver deres måde, og derfor kan vi også med sikkerhed sige, at vi helt sikkert har et kontorlokale, der passer til netop det, du søger. Der er noget for enhver smag, og skulle du have nogle mere specifikke ønsker til dit kommende kontorlejemål, er du mere end velkommen til at kontakte en af vores dygtige udlejningskonsulenter i Aarhus:

Dsc02441 Dsc02443

Højt serviceniveau

Fra selskabet blev grundlagt i 1974, har vi specialiseret os i udlejning af erhvervslokaler - først i Aarhus men sidenhen også i både Odense og København.
Vores mange års erfaring med udlejning betyder også, at du som lejer hos os, er lejer i en udlejningsvirksomhed med fokus på både ordentlighed og professional service. 

I modsætning til de fleste andre ejendomsselskaber, så har vi hos Ejendomsselskab Olav de Linde selv en finger med i spillet hele vejen gennem processen. Vi har både vores egen tegnestue, som sætter stregerne for vores kontorlejemål, vores egen håndværksafdeling der udfører arbejdet, vores egne viceværter der servicerer lejemålene, samt administration og udlejningsafdeling. Man kan sige, at vi hos Ejendomsselskab Olav de Linde har "hele pakken", hvilket gør det let for dig at drive din virksomhed i et af vores mange kontorlejemål. Fælles for alle vores medarbejdere er dog, at vi alle arbejder ud fra det samme DNA. Vi kender vores ejendomme ud og ind, og stræber alle sammen efter at yde det samme høje serviceniveau. Det gør vi, fordi vi bestræber os på at have tilfredse lejere.

Så hvis din virksomheds behov for kontorlejemål har ændret sig, så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores dygtige udlejningskonsulenter for at høre mere.

Udlejningskonsulenter i Aarhus

 

Thomas Moeller Kristensen
  • Aarhus
Michelle Plath
  • Aarhus
Mads Roholt Jensen
  • Aarhus
  • København
Kasper Soeby
  • Aarhus
Charlotte L Lausen
  • Aarhus

Kontor i Odense med eftertragtede beliggenheder

Står du og mangler kontorlokaler i den eventyrlige, fynske hovedstad, så har vi også her kontorlokaler til udlejning. Uanset om du ønsker et råt kontorlejemål i en industriel New Yorker-stil eller et charmerede kontorlejemål i hyggelige rammer, så har vi et lejemål til lige netop dine behov.

Drømmer du om at krydre arbejdsdagen med kluk fra vandet og et bølgeskvulp? Det kan du få lov til, hvis du flytter ind i et af vores havnenære kontorlokaler i Odense. På havnen i Odense har vi udviklet en stor del af de gamle pakhuse på både Havnegade, Sverigesgade og Møllekajen. I dag er de unikke kontorlokaler til leje, og står klar til at danne rammerne om et fedt kontormiljø i flotte omgivelser.

Hvis et kontorlejemål på havnen ikke er dét, du søger, så har vi også kontorlokaler tæt på den pulserende bymidte i Odense. Her finder du både vores erhvervspark i Pakhusgården ved Ruggårdsvej / Mogensensvej og i Thrige-Firkanten ved Tolderlundsvej / Edisonsvej / Skibhusvej / Bredstedgade. Fælles for vores kontorlokaler i Odense er deres placering tæt på gode transportmuligheder ved Odense Banegårds Center, tilkørslen til den fynske motorvej og Odenses eventyrlige bymidte. Vi har noget for enhver smag, uanset ønsker til placering, stil, størrelse og parkeringsmuligheder. 

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES LEDIGE LEJEMÅL HER

Hvis du leder du efter et kontor til leje i Odense, så tøv endelig ikke med at tage fat i en af vores udlejningskonsulenter til en uforpligtende snak:

Udlejningskonsulenter i Odense

 

Simon Foss Lousholt
  • Odense
Laila De Claville Jensen
  • Odense