Kontorlokaler til alle virksomhedstyper

Hos Ejendomsselskab Olav de Linde har vi fokus på at danne langsigtede relationer til vores lejere. Det begynder allerede ved virksomhedens spæde start og forsætter hele vejen ud i fremtiden. Det er sjældent, at en virksomhed har det samme behov for kontorlokaler gennem hele dens levetid. Som virksomheden vækster, vil der ofte opstå andre behov for kontorlokaler og det kan blive nødvendigt at finde et nyt kontorlejemål. Det er her, vi kommer ind i billedet. 

Vi har en bred portefølje på den gode side af 500.000 kvm. hvilket giver et alsidigt udvalg af kontorlokaler. Dette gør os i stand til at følge din virksomhed gennem alle stadier og behov for kontorlejemål – hvad end det er i form af større kontorlokaler, mindre kontorlokaler, flere kontorlokaler, eller sågar færre kontorlokaler.

Vi er et ejendomsselskab med stolte traditioner som et byggeselskab. Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde udlejer vi ikke bare kontorlejemål – vi skaber dem. Med både skabertrang og en stor portion kreativitet skaber vi unikke kontorlokaler i Aarhus, Odense og København.

Find alle vores ledige kontorlejemål HER

Højt serviceniveau

Fra selskabet blev grundlagt i 1974, har vi specialiseret os i udlejning af erhvervslokaler. Det betyder også, at du som lejer hos os, er lejer i en udlejningsvirksomhed med fokus på ordentlighed og professional service. 

I modsætning til de fleste andre ejendomsselskaber, så har vi både egen tegnestue, håndværksafdeling, administration, udlejningsafdeling samt viceværter. Man kan sige, at vi har "hele pakken", hvilket gør det let for dig at drive din virksomhed i vores kontorlejemål.

Fælles for alle vores medarbejdere er, at de alle arbejder ud fra det samme DNA. Vi kender vores ejendomme ud og ind, og stræber alle sammen efter at yde det samme høje serviceniveau. 

Dsc02441 Dsc02443

Leder du efter kontorlokaler til leje i Aarhus?

Søger du et kontorlejemål på Balticagade, Klostergade / Klosterport, Søren Frichs Vej, Ankersgade, Graven, Vestergade, Frederiksgade, Mindet, Fiskerivej, Ny Banegårdsgade eller er du mere til kontorlokaler på Klamsagervej? Vi har kontorlokaler spredt over hele byen, og dette er blot et lille udpluk af nogle af de centrale beliggenheder for vores kontorlokaler i Aarhus. 

Aarhus har meget at byde på, og alle vores kontorlokaler til leje i Aarhus er attraktivt beliggende på hver deres måde. Vi har kontorlokaler beliggende i stemningsfyldte baggårde med masser af charme. Vi har kontorlokaler i kreative havnemiljøer. Vi har kontorlokaler tæt på den summende midtby og tæt på hyggelige steder at hænge ud efter fyraften. Ønskes et kontorlejemål tæt på Letbanen, tæt på Aarhus Banegård eller i en af forstæderne til Aarhus kan dette også sagtens lade sig gøre. Alle vores kontorlokaler i Aarhus er unikke på hver deres måde, og vi har helt sikkert også et kontorlokale, der passer til netop dét, du søger. Der er noget for enhver smag, og skulle du have nogle mere specifikke ønsker til dit kommende kontorlejemål, er du mere end velkommen til at kontakte en af vores dygtige udlejningskonsulenter i Aarhus:

Udlejningskonsulenter i Aarhus

 

Thomas Moeller Kristensen
  • Aarhus
Michelle Plath
  • Aarhus
Mads Roholt Jensen
  • Aarhus
Kasper Soeby
  • Aarhus
Charlotte L Lausen
  • Aarhus
DSC02354

Kontor i Odense med eftertragtede beliggenheder

Drømmer du om at krydre arbejdsdagen med skvulp fra vandet og et skrig fra en måge? Det kan du få lov til, hvis du flytter ind i et af vores havnenære kontorlokaler i Odense. På havnen i Odense har vi udviklet en stor del af de gamle pakhuse på både Havnegade, Sverigesgade og Møllekajen. I dag er de unikke kontorlokaler til leje, og står klar til at danne rammerne om et fedt kontormiljø.

Hvis du er mere til et kontorlejemål tæt på den pulserende bymidte i Odense, så finder du både vores erhvervspark i Pakhusgården ved Ruggårdsvej / Mogensensvej og i Thrige-Firkanten ved Tolderlundsvej / Edisonsvej / Skibhusvej / Bredstedgade. Alle vores kontorlokaler i Odense er placeret tæt på gode transportmuligheder ved Odense Banegårds Center, tilkørslen til den fynske motorvej og Odenses eventyrlige bymidte.

Hvis du leder du efter et kontor til leje i Odense, så tøv endelig ikke med at tage fat i en af vores udlejningskonsulenter til en uforpligtende snak:

 

Udlejningskonsulenter i Odense

 

Simon Foss Lousholt
  • Odense
Laila De Claville Jensen
  • Odense