Facade og uderum Lejeboliger i Maltgården på Ceres Allé i Aarhus

Vil du bo i en af Ceresbyens flotte lejligheder?  

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde er vi meget glade for, at vi har flere lejligheder i Ceresbyen, Aarhus C, klar til indflytning. Bor du hos os i Ceresbyen lejligheder får du adresse på Ceres Allé 11 i bygningen, kaldet Maltgården. Her kan du vælge mellem 1-5-værelses lejligheder, og vælger du at bo i toppen får du adgang til noget helt fantastisk.

Bygningens aftrappende facadeprofil betyder, at vi i bygningens øverste etager har skabt flere penthouselejligheder med egen tagterrasse, der alle har en fantastisk udsigt til Aarhus.

Vi har selvfølgelig bygget Ceresbyen lejlighederne i materialer af den højeste kvalitet, og vi har genbrugt materialer fra tidligere byggerier, blandt andet mursten, hvilket betyder, at bygningen, du kan flytte ind i, allerede er en del af historien.

Foruden genbrugsmursten har vi også brugt natursten på badeværelserne, opført Invita-køkkener og sørget for opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i alle lejligheder. Der er altså tænkt over de store og de små detaljer, og det eneste, du skal gøre, er at sætte dit eget præg på dit kommende hjem.

Ceresbyen lejligheder - tæt på det hele

Maltgården er et attraktivt sted at bo i Aarhus, fordi du kommer til at bo tæt på rigtig meget af det, der gør Aarhus til en fantastisk by at bo i. Når du vælger vores lejligheder i Aarhus, kommer du til at bo tæt på både park, åen og Brabrandsstien, såvel som et utal af indkøbsmuligheder, kunstmuseer, uddannelsesinstitutioner og banegården. Du finder med andre ord alt, hvad hjertet kan begære i vores flotte byggeri, og vi er sikre på, at du kommer til at finde dig godt til rette i vores lejligheder i Ceresbyen.

Se alle vores ledige Ceresbyen lejligheder på Ceres Allé.

/media/motnl200/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-01.jpg
/media/tjgb5f55/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-02.jpg
/media/wk3pyhvy/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-04.jpg
/media/cl2ido4j/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-03.jpg
/media/15jlqauy/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-06.jpg
/media/jvljmuyk/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-05.jpg
Facade og uderum Lejeboliger i Maltgården på Ceres Allé i Aarhus