Lejebolig uderum i Margarinegården på Thomas Koppels Gade i Aarhus

Find lejligheder i Aarhus gennem Ejendomsselskabet Olav de Linde

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi flere flotte ledige lejligheder i Aarhus. Det, der kendetegner vores lejeboliger i Aarhus er kvalitetsmaterialer, fokus på detaljer og et blik på historien. Når vi bygger nyt, prøver vi eksempelvis at hylde fortidens karrebebyggelser fra 1930’erne og 1940’erne, samtidig med at lejlighederne fremstår topmoderne med alt, du har brug for for at kunne leve og have det godt.

Vores lejligheder i Aarhus er også kendt for det, der omkranser dem. Vi har eksempelvis opført lejligheder på Thomas Koppels Gade, der omkranser et gårdrum. Her har vi anlagt et landskabeligt, grønt miljø med plads til leg, ophold og socialt samvær med venner, familie og naboer. Vi har brugt rustikke røde sten og muret dem op i kalkmørtel, og du kan både ude og inde mærke, hvor meget vi går op i detaljerne og kvaliteten af de materialer, vi bygger med. Vi har også flotte, nyopførte lejligheder i Ceresbyen, som helt klart er værd at give et kig.

/media/cl2ido4j/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-03.jpg
/media/cotbj1w4/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-01.jpg
/media/ncqnde0f/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-02.jpg
/media/teab4xn0/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-04.jpg

Lejligheder i Aarhus med fokus på de små detaljer

I nogle af de lejligheder, vi udbyder i Aarhus, finder du også små detaljer, der gør den store forskel. Vi bruger eksempelvis genbrugsmursten, der kommer fra vores tidligere byggerier, når vi bygger nyt, som vi i øvrigt altid har gjort hos Ejendomsselskabet Olav de Linde. Her genbruger vi hellere, end vi smider ud, og det betyder, at du hos os kan bo i en lejlighed, der helt bogstaveligt er en del af Aarhus’ historie.

Du kan også komme til at bo tæt på Aarhus centrum i nyopførte lejligheder med fokus på moderne komfort. Du kommer til at bo lige i nærheden af både indkøbsmuligheder, midtbyen, gågade, museer, banegård, uddannelsesinstitutioner og alt, hvad du ellers har brug for. Vi sørger for, at du kommer til at bo godt i vores lejligheder i Aarhus.

Hvis du leder efter en lejlighed i Aarhus, kan du læse mere om vores lejligheder på Thomas Koppels Gade og Ceres Allé. Vi har helt sikkert også en lejebolig i Aarhus til dig. 

Lejebolig uderum i Margarinegården på Thomas Koppels Gade i Aarhus