Wooden lokaler på Balticagade Mellemarmen på Aarhus havn

Fra slidte fabrikker til unikke erhvervslejemål

Unikke erhvervslejemål

Siden 1974 har ejendomsudvikling været vores store passion. Det træder tydeligt frem i vores mange erhvervslejemål. Med skabertrang og en stor portion kreativitet skaber vi unika erhvervslejemål i Aarhus. Vi har erhvervslokaler til lidt af hvert - både kontor, butik, showroom, restaurant og lager.

Vi er et ejendomsselskab, der har stolte traditioner som et byggeselskab. Hos ejendomsselskabet Olav de Linde udlejer vi ikke bare erhvervslejemål i Aarhus, Odense og København – vi skaber dem. Gennem årene har vi specialiseret os i at renovere især slidte fabrikker og industribygninger, hvorefter vi lejer dem ud som unikke erhvervslejemål og større velfungerende erhvervsklynger med en bred vifte af virksomhedsmiljøer.

Erhvervslejemål Ejendomsselskabet Olav de Linde

Se vores ledige erhvervslejemål

Erhvervslejemål i Aarhus, der aldrig bliver kedelige

Når du lejer et erhvervslejemål i Aarhus, så kan du være sikker på, at der er fokus på ordentlighed og professionel service. Vi har hele pakken, hvilket gør det let for dig at drive virksomhed i vores erhvervslejemål i Aarhus. Lige fra vores tegnestue som sætter stregerne for vores ombygninger, vores håndværksafdeling der udfører arbejdet med at forvandle de gamle bygninger til attraktive erhvervslejemål i Aarhus og til vores servicemindede viceværter, der står klar til at hjælpe efter indflytningen i et af vores erhvervslejemål i Aarhus. Alle som én arbejder vi ud fra det samme DNA og stræber efter at opnå det samme høje serviceniveau hele vejen igennem.

Hver eneste af vores erhvervslejemål i Aarhus er nøje udvalgte, og vi har en forkærlighed for projekter, der ikke altid er lige ud ad landevejen. Det, synes vi, gør det hele lidt sjovere for alle. I vores ejendomsportefølje kan du finde dit nye erhvervslokale i Aarhus, og du kan være sikker på, at det ikke findes alle steder. Vi elsker gamle bygningers håndværk og kvaliteter – hvad end det er charmerende trægulve, smukke træbjælkekonstruktioner, anderledes detaljer, bevarede terrazzogulve eller oprindelige klinker. Det er med til at bevare erhvervslejemålets historie - og det er sjæl, man ikke kan skabe på tegnebrættet.

Vi har et veludbygget bagkatalog af afsluttede bygningsrenoveringer, der fortæller, at vi gerne kaster os ud i omfattende transformationer for at bringe charmerende bygningsdetaljer og det gode håndværk tilbage i bygningerne. Det har vi gjort siden 1974, og det har vi ambitioner om at fortsætte med i vores fremtidige erhvervslokaler. Vi tilbyder med andre ord erhvervsudlejning i Aarhus, som er noget ud over det sædvanlige.

Se alle vores ledige lejemål.

Erhvervslejemål i Aarhus med kant

En stor del af vores ejendomsportefølje er placeret i Aarhus, og derfor har vi en bred vifte af erhvervslokaler til leje her. Hvad end du leder efter et ledigt erhvervslejemål til leje i centrum af Aarhus, nær Ringvejen eller hellere vil tæt på kajkantens bølgebrus - så kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige erhvervslokaler, som kan danne rammen om din virksomhed. Vi fører også en række erhvervslejemål i Odense, hvor vi både har lokaler i bylivet såvel som i det spændende havnemiljø.

Leder du efter et nyt erhvervslokale i Aarhus, der har den der udefinerbare wauw-effekt? Så tag et kig på vores unikke ledige erhvervslejemål i Aarhus. Hos os har du mulighed for at leje dig ind i erhvervslokaler i Aarhus og omegn, der alle skiller sig ud fra mængden. Vi oplever, at vores erhvervslejemål i Aarhus ofte bliver valgt, fordi de kan noget helt særligt.

Lokaler på Fiskerivej i Aarhus

Udlejningsteam i Aarhus

Find dit nye erhvervslejemål i Aarhus hos Olav de Linde

Hvis du ønsker en central placering af din virksomhed, har vi erhvervslejemål i hjertet af Aarhus. Foretrækker du i stedet en placering nær gode indfaldsveje, har vi erhvervslokaler i Aarhus - herunder på Klamsagervej, på Søren Frichs Vej og i Aarhus Nord. Hvis du ønsker et industrielt lejemål nær vandet, har vi ledige erhvervslejemål på Mellemarmen og Aarhus Ø. Uanset hvilke ønsker, du har til et kommende erhvervslejemål, hjælper vi dig gerne i mål med dit næste erhvervslejemål i Aarhus.

Erhvervslejemål Ejendomsselskabet Olav de Linde
/media/vqid3e20/f_wooden_balticagade_mellemarmen_esoft_miljoe_2022_a5a5139.jpg
/media/z0aloor2/f_thrige-firkanten_js-danmark_house_of_code_1.jpg
/media/pmsa1yko/buchswaldsgade-35-thrige-firkanten.jpg
/media/4uvoyaww/f_soeren-frichs-vej-34b-st_esoft_dsc09299.jpg
/media/yfecv5lh/f_pragsboulevard_anna-lene-riber_2019_prags-boulevard-49-kbh-5.jpg
/media/ichpzrfm/prags-boulevard-49-kbh-6.jpg
Wooden lokaler på Balticagade Mellemarmen på Aarhus havn