Lejemål i Odense

Unikke erhvervslejemål i Odense

Ejendomsselskabet Olav de Linde blev grundlagt i 1974, og siden begyndelsen har vi skabt unikke erhvervslejemål. Vi har gennem årene udvidet vores fokusområder fra kun at tælle vores erhvervslejemål i Aarhus, til at vi i dag også tilbyder et udvalg af erhvervslejemål i Odense og København. Vores allerstørste force er at skabe nyt liv i gamle fabrikker og industribygninger og transformere dem til attraktive virksomhedsmiljøer. Det giver vores erhvervslokaler en helt særlig sjæl og charme. Vores erhvervslejemål i Odense tæller blandt andet kontorlokaler, butikker, showrooms, restauranter og lagerlokaler. Ved at transformere de ældre bygninger til spændende erhvervslejemål i Odense kan vi være med til at skabe de helt rette rammer for arbejdsliv såvel som hverdagsliv.

Erhvervslejemål i Odense til dine behov

Er du på udkig efter erhvervslejemål i Odense? Så byder vores ejendomsportefølje på en bred vifte af muligheder. Er beliggenheden for dine erhvervslokaler i Odense det vigtigste for dig? Så har vi både erhvervslokaler i hjertet af Odense, nær den hyggelige havnekaj og ved gode indfaldsveje. Er udtrykket vigtigere? Så har vi ledige erhvervslejemål i Odense med en helt særlig industriel karakter såsom smukke bjælkekonstruktioner, velholdt terrazzo og charmerende detaljer. Går du mere op i, hvorvidt der er gode parkeringsmuligheder? Eller ønsker du en kombination af det hele? Uanset hvilken type erhvervslejemål i Odense du søger, har vi den helt rette løsning til din virksomhed. Vores portefølje tæller nemlig en bred vifte af erhvervslokaler i Odense, og der er derfor også god mulighed for at finde det erhvervslejemål, der på bedste vis matcher dine behov.

Lejemål i Odense

Ledige erhvervslejemål i Odense

Erhvervslokaler til leje i Odense med masser af muligheder

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde er vi specialister i at udvikle og udleje erhvervslokaler, der aldrig bliver kedelige at opholde sig i. Vi passer på vores ledige erhvervslejemål og tilpasser dem til vores lejeres aktuelle behov – ofte i tæt samarbejde med lejeren. Vælger du at leje dig ind i et af vores erhvervslejemål i Odense, kan du være sikker på at lande i et fantastisk miljø. Hos os finder du erhvervslokaler til leje i Odense, som gør det til en fornøjelse at møde på arbejde hver eneste dag for dig og dine medarbejdere.

Gennem tiden har vi renoveret mere end 450.000 kvm. ejendom. Vi gør det for at skabe nyt liv i gamle ejendomme, så de er anvendelige mange år ud i fremtiden. Det er sjældent den letteste løsning at gennemrenovere en ejendom eller et erhvervslokale – men det er helt sikkert den mest interessante.

Blandt vores erhvervslejemål i Odense finder du charmerende gamle havnebygninger, fabrikker, siloer, pakhuse og produktionsbygninger, som skiller sig ud fra mængden på bedst tænkelig vis. Vi oplever, at mange vælger vores erhvervslokaler i Odense på grund af den helt særlige wauw-effekt, der skabes ved at bevare nogle af de oprindelige elementer i gamle bygninger. 

Find dit nye erhvervslejemål i Odense hos Olav de Linde

Ingen ved, hvad morgendagen bringer. Men vi er med dig hele vejen - uanset om du skal bruge større erhvervslokaler, mindre erhvervslokaler eller flere erhvervslokaler i Odense. Vores udlejningsafdeling står altid klar til at hjælpe og sparre med dig – hvad enten du står med kort- eller langsigtede behov for erhvervslokaler til leje i Odense. Hvad enten du prioriterer beliggenhed, fremkommelighed, rummelighed eller en god blanding af det hele, så hjælper vi dig godt i mål med at finde erhvervslejemål til leje i Odense, der matcher dine behov. Du er velkommen til at tage kontakt til vores udlejningskonsulenter. Vi ser frem til at sparre med dig og hjælpe dig med at finde de helt rette erhvervslokaler i Odense for dig og din virksomhed.

Lejemål i Odense

Kontakt vores udlejningsteam i Odense

Lejemål i Odense