På denne side taler vi om det, vi har gjort for dette specifikke fokusområde. Vi fortæller om de mål, vi er nået, vi taler om cases og vi indsætter nyheder, der relaterer sig specifikt til fokusområdet. Nedenstående er taget fra Bæredygtighedsrapporten og skal være introduktion til siden.

Tilgang og principper

Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S ønsker sunde og udviklende relationer til lejere, leverandører og forretningsforbindelser i bredest mulig forstand. Vi ønsker at alle, der direkte eller indirekte indgår i vores værdikæde, sikres ordentlige og gennemsigtige relationer, der er præget af ansvar og professionalisme. Vi er særligt opmærksomme på det ansvar, vi som udlejere har for, at både private og erhvervsmæssige lejere har sikre, ordentlige og udviklende fysiske rammer samt gennemsigtige og rimelige vilkår og nem adgang til dialog. Vi arbejder for, at vores leverandører lever op til samme etiske og professionelle standarder som os. Det betyder bl.a., at vi har nul tolerance overfor korruption, kriminalitet og lovgivningsmæssige gråzoner. Vi arbejder også for, at vores samarbejdspartnere har effektive mekanismer på plads til at identificere, forebygge og afbøde negative indvirkninger på miljø, klimaforhold og menneskerettigheder.

Artikler om vores relationer

Et særligt sammenhold

Et særligt sammenhold

Det giver et særligt ansvar og sammenhold at udvikle ejendomme for at beholde dem og leje dem ud i årtier. Den daglige administration, vedligeholdelse og relation til lejerne kræver høj kvalitet og tillidsfuldt samarbejde i hele ejendomsselskabets organisation.
Læs mere
Jan skaber koncepterne – Ramina giver dem form

Jan skaber koncepterne – Ramina giver dem form

Bygningskonstruktøren Ramina og arkitekten Jan fortæller om deres samarbejde på tegnestuen hos Ejendomsselskabet Olav de Linde.
Læs mere
Vicevært Steen Kobberø

Vicevært Steen Kobberø

”De andre er nok lidt mere til de store maskiner, end jeg er”, fortæller vores vicevært Steen Kobberø beskedent, imens han rækker ud efter en kost. Steen er en del af vores team af i alt fem viceværter i Aarhus. I 11 år har han serviceret vores ejendomme - og han trives, fortæller han.
Læs mere
Murer Lars Damgaard Jensen

Murer Lars Damgaard Jensen

Siden sjette klasse har Lars Damgaard Jensen vidst, at han skulle være murer. Med passion i stemmen fortæller han om sine 11 år som murer i virksomheden - om at være en pligtopfyldende kollega, en serviceorienteret medarbejder og at se charmen i alle slags opgaver.
Læs mere
Malerkonduktør Brian W. Hammerum

Malerkonduktør Brian W. Hammerum

Brian W. Hammerum er én af Ejendomsselskabet Olav de Lindes i alt fem malere i afdelingen i Aarhus. En afvekslende hverdag med stort spillerum til at prøve nye teknikker af, og vigtigheden af at huske håndværket har holdt Brian til ilden i firmaet i over 10 år.
Læs mere