Lejeboliger i Margarinegården på Thomas Koppels Gade i Aarhus

Delevenlige lejligheder i Aarhus' flotte omgivelser

Ønsker du at blive beboer i en delevenlig lejlighed i Aarhus? Ejendomsselskabet Olav de Linde har blandt andet opført en række delevenlige lejligheder på Thomas Koppels Gade, der er perfekt egnet til jer, der leder efter et fælles hjem.

Vores lejligheder i Aarhus giver jer mulighed for at bo midt i byen, tæt på både uddannelsesmuligheder, midtbyen og naturen, samtidig med at der er plads til fred og ro. Her kan du blandt andet finde vores lejligheder i Ceresbyen, som alle er klar til indflytning. 

Vores delevenlige lejligheder på Thomas Koppels Gade har HTH-køkkener med opvaskemaskine og vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Vi var med, da den første streg blev trukket i tegnestuen, vi var med, da byggeriet begyndte, og vi er nu med til at leje boligerne ud, måske til dig og din sambo?

Aarhus er kendt for at være en fantastisk by at bo og studere i, og det betyder, at du kommer til at bo tæt på rigtig mange forskellige uddannelsesinstitutioner såvel som det byliv, der følger med i en by med rigtig mange studerende.

Hvis du leder efter en delevenlig lejlighed i Aarhus, kan du se vores ledige delevenlige lejligheder på Thomas Koppels Gade og Ceres Allé.

/media/cotbj1w4/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-01.jpg
/media/ncqnde0f/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-02.jpg
/media/ozlbfqaj/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-03.jpg
/media/teab4xn0/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-04.jpg
/media/o5bp4tmc/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-05.jpg
/media/f0hnv3hx/f_aarhus-thomas-koppels-gade-uderum-01.jpg
/media/mu0hewbn/f_aarhus-thomas-koppels-gade-uderum-02.jpg
Lejeboliger i Margarinegården på Thomas Koppels Gade i Aarhus