Ny lejer: Velkommen til Delegate

  • Renovering

44 arbejdsdage. Det var den tid, vores håndværkerteam havde til at opgradere et slidt lejemål på 623 kvm. på Søren Frichs Vej 36G, 2. sal i Aarhus til et inspirerende kontormiljø til it-konsulenthuset Delegate. Vores udlejningskonsulent Kasper Søby (billedet til venstre) greb opgaven på trods af den korte deadline:

”At have så kort tid til så omfattende en renovering, og alligevel aflevere til tiden, og iht. det vi har aftalt, er jeg meget imponeret over. Stor respekt til vores håndværkere for at få ting til at ske, uden at gå på kompromis med vores sædvanlige høje standard”.

Delegate var på jagt efter inspirerende rammer med specifikke ønsker til fleksible arbejdspladser, stillezoner og opholdsrum til fællesskab samt hurtig indflytning.

”Selvom lokalet var i en helt anden stand, da vi så det første gang, kunne vi se mulighederne. Vi havde tillid til, at Olav de Lindes team kunne løfte opgaven. Vi er kommet rigtig godt i mål med at skabe et sted, hvor der er rart at være, og hvor vi kan gå den ekstra mil for vores medarbejdere i det daglige”, fortæller Mads Højborg (billedet til højre), der er ansvarlig for afdelingen i Aarhus.

Velkommen i Frichsparken til Delegate.

Leder du også efter et nyt kontorlejemål, så har vi lige nu ledige lejemål i denne bygning. Se lejemålene nederst på denne side.

Hør mere om lignende ledige lejemål

 

Kasper Soeby
  • Aarhus
  • København
DSC01819 Sh
  • Aarhus