Ny restaurant i SHIP vil udvikle det traditionelle

  • Projektudvikling

Kok og restauratør Daniel Justesen åbner Restaurant Havnær i SHIP i 2021 sammen med restaurantchef Anne Bach Mortensen. De har begge flere års erfaring fra Limfjordens Hus i Glyngøre, som Daniel har forpagtet i fem år. De medbringer høje ambitioner om at udvikle især de traditionelle fiske- og skaldyrsretter:

”Vi vil skabe mad, der udfordrer og overrasker. En slags light-gourmet til priser som mange kan være med på. Vi har succes med at kreere kreative retter med gode råvarer som fisk og skaldyr, som nyfortolker de traditionelle smage og som giver gæsterne en oplevelse”, fortæller han.

Vi ser frem til i samarbejde med Daniel og Anne at udvikle lejemålet på 660 kvm. til et nyt kulinarisk samlingssted på Aarhus Ø.

På skønne Aarhus Ø, med udsigt til bugtens bølgeskvulp og den stemningsfyldte lystbådehavn, rejser SHIP sig nu for alvor smukt til vejrs. Udover ejerlejligheder opfører vi også erhvervslejemål i varierende størrelser i bygningen, og der er stadig ledige lejemål.

Med blandt andet Jette Tikjøbs Plads og Aarhus Internationale Sejlsportscenter som naboer, har du her en blanding af den nye spirende og spændende bydel og den gamle stemningsfyldte lystbådehavn. Erhvervslejemålene bliver placeret i stueetagen med store facadevinduer.

 

Vil du vide mere om lejemålene i SHIP?

 

DSC01819 Sh
  • Aarhus