Lejeboliger i Maltgården på Ceres Allé i Aarhus

Lejligheder i Aarhus C

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi lige nu ledige lejligheder i Aarhus C til dig, der ønsker at bo i hjertet af Aarhus. Vores ledige boliger ligger blandt andet på Ceres Allé og på Thomas Koppels Gade. Det er to unikke byggeprojekter, der begge lever op til de høje krav, vi stiller os selv, når vi bygger.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi har øje for de små detaljer, hvilket gør alle vores udlejningsejendomme unikke. Vi har altid været kendte for at bevare gamle bygninger frem for at rive dem ned og bygge nyt, og når der er behov for at bygge nyt, så gør vi det ordentligt. Vi har i de seneste år bygget nye kvalitetsbyggerier i blandt andet Odense og Aarhus, og det betyder blandt andet, at vi i dag har flere lejligheder i hjertet af Aarhus, herunder delevenlige lejligheder, klar til indflytning.

Vi har i vores nybyggerier genbrugt byggematerialer, hvor det er muligt, hvilket er med til at give vores bygninger en unik identitet, du ikke får på samme måde, hvis du kun bruger nye byggematerialer.

Lækre nyopførte lejligheder i Aarhus C med fokus på smuk arkitektur

Hos Ejendomsselskabet Olav de Linde har vi altid haft fokus på at hylde fortiden, samtidig med at vi har øje for, hvad der er vigtigt for nutidens byboere. Det kan du opleve i vores flotte delevenlige lejligheder i Margarinegården på Thomas Koppels Gade, og det kan du opleve i vores nyopførte lejligheder i Ceresbyen, hvor boligejendommen Maltgården ligger.

Der er noget for enhver smag med vores lejligheder i Aarhus C, og vi er stensikre på, at du kan finde dig til rette i en af vores lejligheder. Hvis du leder efter en lejlighed til leje i Aarhus C, kan du se vores boliger på Thomas Koppels Gade og Ceres Allé.

/media/motnl200/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-01.jpg
/media/cl2ido4j/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-03.jpg
/media/15jlqauy/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-lejlighed-06.jpg
/media/s4gntgo2/f_aarhus-ceres-alle-ceresbyen-uderum-01.jpg
/media/ozlbfqaj/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-03.jpg
/media/teab4xn0/f_aarhus-thomas-koppels-gade-lejlighed-04.jpg
/media/mu0hewbn/f_aarhus-thomas-koppels-gade-uderum-02.jpg
Lejeboliger i Maltgården på Ceres Allé i Aarhus