Klatring og gaming på Ankersgade 12

  • Renovering

På Ankersgade 12 i Aarhus har vi færdiggjort yderligere to erhvervslejemål i den gamle postcentral. I underetagen, hvor der før blev sorteret post og pakker og parkeret postcykler og biler, er der nu skabt en helt anden aktivitet.

Aarhus Boulders har indrettet sig i bygningens østligste del med en ny klatreafdeling. Her tårner specialbyggede klatrevægge op i et væld af formationer. Ruter med farvede klatregreb viser, at her findes klatreudfordringer til alle niveauer. 

Det nyrenoverede lejemål og de nytilførte tiltag står i en flot harmoni med de rå betonsøjler, der bærer bevarede brugsspor og skrift fra tiden som postcentral. Alt i alt står Boulders’ nye lejemål som et flot eksempel på at smelte nyt sammen med den gamle bygning på fin og respektfuld vis.

I underetagens midte byder vi velkommen til C4 Gaming i et slaraffenland for gamere. Matterede ruder og neonlys i loftet sætter scenen for ægte gamerstemning. Overalt står borde med computerskærme, blinkende computerkabinetter og ”hørebøffer” klar til action. Hos C4 Gaming står især betonsøjler rå og industrielle frem, ligesom de gamle gruber, hvor posten blev kørt ind og læsset af, fortsat er bevaret.   

Vi byder velkommen til de to nye, spændende virksomheder på Ankersgade 12.    

Kig også indenfor i det første færdige lejemål på Ankersgade - fitnesslejemål til Fitness X HER