Nyheder fra Ejendomsselskabet Olav de Linde

Søren Frichs Vej, Aarhus (5)

Lejemål med sjæl

Vores historie begynder i 1974. Lige siden har skabertrang og en stor forkærlighed for at transformere og give nyt liv til gamle industribygninger været vores drivkraft. Bygninger hvori der engang blev produceret motorer, lokomotiver, dampkedler, skibe, brød, flødeboller og meget andet. I dag er de spændende erhvervslejemål med masser af liv og sjæl. 

Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi kan ikke lide at rive de gamle bygninger ned – vi renoverer for at bevare. Vi gentænker og genbruger.

Blandt vores ledige lejemål finder du både kontorlejemål, butikslejemål og lager.  

New

Projektnyt

Vi har en stor forkærlighed for at transformere og give nyt liv til gamle og ofte slidte industribygninger. De seneste år har vi ligeledes kastet os ud i nybyggeri af især lejeboliger. Læs mere om projekterne her. 

161113_OdL_Hendrik_Beikirch_012_1.jpg

Genbrug og mindre spild er et mantra

Genbrugsmursten, træbjælker og gammelt jern. I Ejendomsselskabet Olav de Linde genbruger vi gedigne materialer i vores mange bygningsrenoveringer. Sådan har det altid været for virksomhedens grundlægger Olav de Linde, der ikke kan lide at smide ud. I dag har vi et stort genbrugslager fyldt med brugte byggematerialer. 

Vi beholder stort set altid de bygninger, som vi køber og renoverer. Ved at have den tilgang får man et naturligt forhold til at fokusere på kvalitet, gode materialer, genbrug og CO2-neutralitet. Det betaler sig ofte på den lange bane.

Spot Bazarvest 01

Bazar Vest

En verden af smag og oplevelser!

Med til vores historie hører også fortællingen om Bazar Vest. Den velbesøgte labyrint af overdækkede bazargader med farverige tekstiler, eksotisk frugt og grønt, alverdens bønner, nødder og linser, velsmagende kød og friskbagt brød.

Siden 1996 har bazaren haft til huse i den tidligere varmekedelfabrik på Edwin Rahrs Vej 32 i Gellerup, hvor den blev etableret af Olav de Linde. Siden da har den været et privat beskæftigelsesprojekt helt uden offentlige støttemidler.

Bazar Vest byder velkommen til 18.000 kvadratmeter med mere end 100 forretninger og oplevelser for alle sanser. Lad øjnene vandre og næseborene danse, når du går på opdagelse i fristende Bazar Vest. 

Spot Stretarthavnegade 01

Street art

Det er ikke usædvanligt, at du finder legende og dekorativ street art i eller omkring vores lejemål. Lokale såvel som internationale kunstnere har gennem tiden dekoreret flere af vores ejendomme.