Kok og iværksætter Claus Meyer

besøgte Bazar Vest d. 5/9-19

Olav de Linde og centerchef Ahmet Øcalan viste rundt i bazaren og fortalte om baggrunden for at etablere og drive bazaren i nu 23 år.

Ønsket er at etablere en Meyers Madskole i nogle af bazarens ledige lokaler. Madskolen skal have et socialt aspekt med udgangspunkt i kokkefaget og madlavning.

Det spændende møde blev afsluttet med linsesuppe hos Metin's Grill.

Mød Lars, Kristian, Klaus, Brian og Steen

Vidste du, at vi har vores egne håndværksafdelinger med tømrere, murere, malere og viceværter?

Det er dem, der rykker ud, når vi renoverer et af vores lejemål til en ny eller eksisterende lejer.

Gennem sommeren spurgte vi nogle af dem, hvordan en arbejdsdag med hamrer, pensler, fejekoste og spandskeer er her hos os.

Mød vores murer Lars, vores tømrere Kristian og Klaus, vores maler Brian og vores vicevært Steen i en række miniportrætter her. 

Om et år skal etape 2 af Nabolaget stå færdig

118 nye lejligheder i Aarhus er godt på vej

Vi glæder os allerede til, at de fire kommende punkthuse fyldes med liv, rar stemning og glade lejere. 

AAKJAER Landinspektør har knipset dette dronefoto af byggepladsen, hvor Nabolagets etape 1 ses til højre.

Gå på opdagelse i vores ledige jobs

Vi leder lige nu efter tømrere til vores afdelinger i Aarhus og Odense.

Derudover søger vi malere og en håndværksuddannet bygningskonstruktør til vores afdeling i Aarhus. 

Genbrug i vores renoveringer har afsæt i lageret på havnen

Brugte mursten, træbjælker og gammelt jern. I Ejendomsselskabet Olav de Linde genbruger vi gedigne materialer. Sådan har det altid været for virksomhedens grundlægger Olav de Linde, der ikke kan lide at smide ud. Derfor bærer mange af vores lejemål en særlig signatur – og meget af det kommer fra vores lager på havnen.

Solidt og robust årsregnskab fra Ejendomsselskabet Olav de Linde

Efter at have gennemført et generationsskifte, der er afsluttet pr. 1.10.2018, offentliggør Ejendomsselskabet Olav de Linde P/S for første gang en årsrapport med den samlede balance. Dog afspejler driften alene tre måneder, nemlig perioden siden 1.10.2018 og året ud. 

”Med en bruttofortjeneste, der stort set kun dækker tre måneder, på 76 mio. kr. og en soliditet på mere end 40 % baseret på en egenkapital på den gode side af to milliarder kr., så viser årsregnskabet billedet af en solid virksomhed, der er rundet af 45 års stolte værdier”, forklarer virksomhedens direktør, Esben Kjeldsen.

Nyheder

Se alle nyheder på Facebook

Olav de Linde hædret med Erhverv Aarhus Prisen 2019

Fredag aften blev Olav de Linde hædret med Erhverv Aarhus Prisen 2019, blandt andet med følgende begrundelse:

"Den tilfalder grundlæggeren og ejendomsselskabet Olav de Linde for evnen til at se muligheder og turde tænke anderledes. Ejendomsporteføljen viser tydeligt, at Olav de Linde gerne kaster sig ud i skæve og rå projekter, hvor bygninger eller mennesker får en ny chance for at folde sit potentiale ud. Markante eksempler er verdensmarkedet Bazar Vest, Chokoladefabrikken Elvirasminde, Mellemarmen, Frichsparken samt Gelinde, der fungerede som samlingssted for alle Aarhus 2017-frivillige".

 

 

Unik mulighed for at åbne fx restaurant, butik eller galleri på Aarhus Ø

På skønne Aarhus Ø, med udsigt til bugtens bølgeskvulp og den stemningsfyldte lystbådehavn, rejser SHIP sig nu for alvor smukt til vejrs. Udover de skønne ejerlejligheder opfører vi også erhvervslejemål i varierende størrelser i bygningen – og nu åbner vi for udlejningen af disse unikt beliggende lejemål.

Med blandt andet Jette Tikjøbs Plads og Aarhus Internationale Sejlsportscenter som naboer, har du her en blanding af den nye spirende og spændende bydel og den gamle stemningsfyldte lystbådehavn. Erhvervslejemålene bliver placeret i stueetagen med store facadevinduer, hvoraf nogle af lejemålene får mulighed for udeservering og ophold ud til bl.a. bugtpromenaden.

Vi udvider på Klostergade 28-30 i Aarhus C

I øjeblikket renoverer vi på Klostergade 28-30. Bl.a. med en udvidelse af baghuset med to nye etager i mansard-stil med store kviste, som giver et fantastisk lysindfald, to tagterrasser og selvfølgelig med respekt for de oprindelige detaljer.

I januar 2018 overtog vi ejendommen på Klostergade 28-30. Før i tiden husede den Håndværkerforeningen, og så er den nærmeste nabo til vores bygninger ud til Klostergade og i det bagvedliggende baggårdsmiljø. Et område vi til daglig kalder ’Chokoladefabrikken’, efter den søde fortid som hjemsted for Chokoladefabrikken Elvirasminde.

Sidste år opgraderede vi uderummet med nylagte genbrugsbrosten og en ny passage til baggården, der nu forenes med det charmerende gårdrum ved 'Chokoladefabrikken' ved siden af. Nu glæder vi os til at renovere bygningen og føre udvidelsen fra skitse til virkelighed, så tre spektakulære kontorlejemål står klar fra januar 2020.

Ejendomsselskabet Olav de Linde har købt ejendommen Ankersgade 12 i Aarhus

Den karakteristiske bygning er placeret i den attraktive og centrale bydel Frederiksbjerg parallelt med banegraven og med udsigt til togenes sidste strækning ind til Aarhus Banegård og midtbyens skyline.

”Det er ikke så tit, at vi ser en industribygning til salg på den her størrelse og med en så central beliggenhed. Det er faktisk ret unikt efterhånden. Bygningen passer godt til vores ånd, da det er en godt bygget industribygning med mange anvendelsesmuligheder og kvadratmeter – faktisk over 10.000”, udtaler Olav de Linde.

I en årrække har bygningen fungeret som postdistributionscenter, seneste for PostNord. Inden for det kommende års tid bliver pakkeafhentning og brevsortering dog definitivt fortid i bygningen, der blev opført i 1971. Grunden er på 5.382 kvadratmeter med en høj og solid underetage, der gør, at bygningen udgør i alt 10.218 kvadratmeter.

 

Bazar Vest

En verden af smag og oplevelser!

Skandinaviens største Bazar byder velkommen til 18.000 kvadratmeter med mere end 100 forretninger og oplevelser for alle sanser. Lad øjnene vandre og næseborene danse, når du går på opdagelse i fristende Bazar Vest. Bliv forført af bazarstrædernes farverige tekstiler, porøse porcelæn og alverdens appetitlige bønner og linser. Gå på kulinarisk opdagelse i bagernes brød direkte fra ovnenes varme, slagternes ferske kød i høj kvalitet og det rige udvalg af eksotiske frugter, grøntsager og krydderier. I Bazar Vest bliver dine indkøb til en oplevelse hver eneste uge – året rundt.

Street art på havnen i Odense

De sidste penselstrøg er sat på dette ni meter høje street art-værk på én af vores bygninger på Havnegade 32 i Odense.

Selvom der er godt gang i renoveringen af dampmøllen, er lidt af bygningens fortid nu blevet portrætteret her i havnens byrum. De gyldne kornstrå symboliserer nemlig bygningens over hundrede år lange historie med produktion af mel i netop disse bygninger. Street art-kunstneren Peter Birk, der ses på billedet, fra Galleri Grisk i Aarhus er kunstneren bag.

Vi opdaterer løbende med flere af vores street art-værker, der finurligt dukker op på vores bygninger i byrummet såvel som i vores lejemål eller opgange. 

Bo i Nabolaget

Når du bor i Nabolaget bor du centralt og midt i en velfungerende hverdag. I Nabolaget har du udsigt til et liv, hvor uddannelserne og indkøbsmulighederne er lige om hjørnet. Nabolaget er et gennemtænkt kvalitetsbyggeri med plads til alle. Her handler det om at skabe nærhed mellem mennesker, der bor og lever sammen. Derfor danner Nabolaget rammen om et aktivt naboskab, med fokus på tryghed og glæden ved at bo godt.