Lejerservice ifm. COVID-19

Vi skal passe på hinanden – også i denne tid. Derfor er vi i øjeblikket mindre bemandet i vores afdelinger. Du kan som lejer stadig have brug for at komme i kontakt med os, og vi hjælper dig naturligvis så godt som overhovedet muligt.

 

Vi opfordrer til, at al henvendelse sker på telefon eller e-mail.

 

Skal du have fat i vores afdeling i Aarhus:

Ring på tlf. 8615 4244

 

Mandag til torsdag kl. 7.30 - 16.30

Fredag kl. 7.30 - 15.00

 

Skal du have fat i vores afdeling i Odense:

Ring på tlf. 6544 4244

 

Mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.30.

Fredag kl. 8.00 – 13.30

 

Du kan også kontakte os på: info@olavdelinde.dk

 

Oplever du en akut ejendomsskade udenfor telefonernes åbningstider, skal du kontakte vores vagttelefoner. 

 

Vi håber på din forståelse.

Erhvervslejemål med sjæl og charme

Vores historie begynder i 1974. Lige siden har skabertrang og vores store kærlighed for at skabe nyt liv i gamle bygninger været vores drivkraft. Altid med fokus på at vores ejendomme og erhvervslejemål skal rumme fortid, nutid og fremtid under samme tag.

Vi beholder stort set altid de bygninger, som vi køber og renoverer. Ved at have den tilgang får man et naturligt forhold til at fokusere på kvalitet, gode materialer, genbrug og CO2-neutralitet. Det betaler sig ofte på den lange bane.

Ved at genfinde ejendommenes karakter, sjæl og detaljer og tilføje moderne løsninger, skaber vi dynamiske virksomhedsmiljøer og erhvervslejemål.

Læs mere om, hvordan vi transformerer slidte industri- og fabriksbygninger til erhvervslejemål med sjæl og charme.

Udlejningen af 118 nye lejeboliger i Nabolaget er i gang

Vi tilbyder 1-1 fremvisninger

Snart indtager forventningsfulde smil og flyttekasser igen Nabolaget. I August og oktober 2020 står anden – og sidste – etape af Nabolaget færdig.

Det er nu muligt at få 1-1 fremvisninger af lejlighederne, hvor der blot er dig/jer (maks. 2) og vores udlejningskonsulent til stede.

Grundet Covid-19 undlader vi at give hånd, holder god afstand til hinanden og medbringer håndsprit, som anvendes før og efter fremvisning, således at du/I kan føle jer helt trygge.

Kontakt os for at aftale tidspunkt for fremvisning på nabolaget@olavdelinde.dk 

Når du bor i Nabolaget bor du centralt og midt i en velfungerende hverdag. I Nabolaget har du udsigt til et liv, hvor uddannelserne og indkøbsmulighederne er lige om hjørnet. Nabolaget er et gennemtænkt kvalitetsbyggeri med plads til alle. Her handler det om at skabe nærhed mellem mennesker, der bor og lever sammen. Derfor danner Nabolaget rammen om et aktivt naboskab, med fokus på tryghed og glæden ved at bo godt.

Genbrug i vores renoveringer har afsæt i lageret på havnen

Brugte mursten, træbjælker og gammelt jern. I Ejendomsselskabet Olav de Linde genbruger vi gedigne materialer i vores erhvervslejemål. Sådan har det altid været for virksomhedens grundlægger Olav de Linde, der ikke kan lide at smide ud. Derfor bærer mange af vores erhvervslokaler en særlig signatur – og meget af det kommer fra vores lager på havnen.

Facader i buet glas monteres på tillægslejemål

Ved domiciltilbygningen på Søren Frichs Vej, som vi opfører til vores lejer Systematic, er facadeentreprenør HSHansen i fuld gang med at montere deres UnitAI facader på højhuset. Begunstiget af det fine vintervejr er de allerede nået til 7. etage, fortæller vores arkitekt Jan Olesen, der har tegnet tilbygningen og højhuset.

Charmerende erhvervslejemål fyldt med historie

Vi gentænker og transformerer bygninger til nye anvendelser. De fleste af vores erhvervslejemål rummer elementer fra bygningernes oprindelse. Afrensede murstensvægge, originale træbjælker, oprindelige gulve. Masser af karakter.

Vores vision er at skabe en bred vifte af attraktive erhvervslejemål, der danner gode rammer for arbejdslivet. Ved at købe, udvikle og renovere især slidte industri- og fabriksbygninger giver vi dem nyt liv og en ny funktion som erhvervslejemål. På den måde kan bygningerne forhåbentlig bruges i mange år endnu – vi fornyer, så vi kan bevare.

Resultatet er alsidige erhvervslejemål med masser af karakter og charme i især Aarhus og Odense. I dag rummer disse erhvervslejemål blandt andet kontorer, butikker, showrooms, restauranter og caféer.

Ny restauratør i SHIP vil udvikle de traditionelle fiske- og skaldyrsretter

Kok og restauratør Daniel Justesen åbner Restaurant Havnær i SHIP i foråret 2021 sammen med restaurantchef Anne Bach Mortensen. De har begge flere års erfaring fra Limfjordens Hus i Glyngøre, som Daniel har forpagtet i fem år. De medbringer høje ambitioner om at udvikle især de traditionelle fiske- og skaldyrsretter:

”Vi vil skabe mad, der udfordrer og overrasker. En slags light-gourmet til priser som mange kan være med på. Vi har succes med at kreere kreative retter med gode råvarer som fisk og skaldyr, som nyfortolker de traditionelle smage og som giver gæsterne en oplevelse”, fortæller han.

Vi ser frem til i samarbejde med Daniel og Anne at udvikle lejemålet på 660 kvm. til et nyt kulinarisk samlingssted på Aarhus Ø.

På skønne Aarhus Ø, med udsigt til bugtens bølgeskvulp og den stemningsfyldte lystbådehavn, rejser SHIP sig nu for alvor smukt til vejrs. Udover ejerlejligheder opfører vi også erhvervslejemål i varierende størrelser i bygningen, og der er stadig ledige lejemål.

Med blandt andet Jette Tikjøbs Plads og Aarhus Internationale Sejlsportscenter som naboer, har du her en blanding af den nye spirende og spændende bydel og den gamle stemningsfyldte lystbådehavn. Erhvervslejemålene bliver placeret i stueetagen med store facadevinduer.

Vi hjælper med at finde de helt rigtige erhvervslokaler

Vi har en stor forkærlighed for at transformere og give nyt liv til gamle og ofte slidte industribygninger. Dem der engang var fabrikker som producerede motorer, lokomotiver, dampkedler, skibe, brød, flødeboller eller noget helt andet. I dag er de spændende erhvervslejemål.

Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Og vi har dyb respekt for bygningernes oprindelige historie, arkitektur og byggematerialer. Vi kan ikke lide at rive de gamle bygninger ned – vi renoverer for at bevare. Vi gentænker og genbruger.

Du finder vores erhvervslejemål i Aarhus og Odense – vi har også lidt i København. Vores team af udlejningskonsulenter hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige erhvervslejemål. Måske prioriterer du den bynære placering? Måske er topprioriteten parkeringsmuligheder eller nærhed til vigtige indfaldsveje? Det kan også være højt til loftet, storrumskontorer, lagerplads, spektakulær udsigt? Eller måske lidt af det hele? Vi hjælper gerne med at finde dit nye erhvervslejemål.

Olav de Linde hædret med Erhverv Aarhus Prisen 2019

Fredag aften blev Olav de Linde hædret med Erhverv Aarhus Prisen 2019, blandt andet med følgende begrundelse:

"Den tilfalder grundlæggeren og ejendomsselskabet Olav de Linde for evnen til at se muligheder og turde tænke anderledes. Ejendomsporteføljen viser tydeligt, at Olav de Linde gerne kaster sig ud i skæve og rå projekter, hvor bygninger eller mennesker får en ny chance for at folde sit potentiale ud. Markante eksempler er verdensmarkedet Bazar Vest, Chokoladefabrikken Elvirasminde, Mellemarmen, Frichsparken samt Gelinde, der fungerede som samlingssted for alle Aarhus 2017-frivillige".

 

 

Vi udvider på Klostergade 28-30 i Aarhus C

I øjeblikket renoverer vi på Klostergade 28-30. Bl.a. med en udvidelse af baghuset med to nye etager med erhvervslejemål. De opføres i mansard-stil med store kviste, som giver et fantastisk lysindfald, to tagterrasser og selvfølgelig med respekt for de oprindelige detaljer.

I januar 2018 overtog vi ejendommen på Klostergade 28-30. Før i tiden husede den Håndværkerforeningen, og så er den nærmeste nabo til vores bygninger ud til Klostergade og i det bagvedliggende baggårdsmiljø. Et område vi til daglig kalder ’Chokoladefabrikken’, efter den søde fortid som hjemsted for Chokoladefabrikken Elvirasminde.

Sidste år opgraderede vi uderummet med nylagte genbrugsbrosten og en ny passage til baggården, der nu forenes med det charmerende gårdrum ved 'Chokoladefabrikken' ved siden af. Nu glæder vi os til at renovere bygningen og føre udvidelsen fra skitse til virkelighed, så tre spektakulære erhvervslejemål snart kan stå klar.

Ejendomsselskabet Olav de Linde har købt ejendommen Ankersgade 12 i Aarhus

Den karakteristiske bygning er placeret i den attraktive og centrale bydel Frederiksbjerg parallelt med banegraven og med udsigt til togenes sidste strækning ind til Aarhus Banegård og midtbyens skyline.

”Det er ikke så tit, at vi ser en industribygning til salg på den her størrelse og med en så central beliggenhed. Det er faktisk ret unikt efterhånden. Bygningen passer godt til vores ånd, da det er en godt bygget industribygning med mange anvendelsesmuligheder og kvadratmeter – faktisk over 10.000”, udtaler Olav de Linde.

I en årrække har bygningen fungeret som postdistributionscenter, seneste for PostNord. Inden for det kommende års tid bliver pakkeafhentning og brevsortering dog definitivt fortid i bygningen, der blev opført i 1971. Grunden er på 5.382 kvadratmeter med en høj og solid underetage, der gør, at bygningen udgør i alt 10.218 kvadratmeter.

Bygningen vil indeholde en række erhvervslejemål. 

Bazar Vest

En verden af smag og oplevelser!

Skandinaviens største Bazar byder velkommen til 18.000 kvadratmeter med mere end 100 forretninger og oplevelser for alle sanser. Lad øjnene vandre og næseborene danse, når du går på opdagelse i fristende Bazar Vest. Bliv forført af bazarstrædernes farverige tekstiler, porøse porcelæn og alverdens appetitlige bønner og linser. Gå på kulinarisk opdagelse i bagernes brød direkte fra ovnenes varme, slagternes ferske kød i høj kvalitet og det rige udvalg af eksotiske frugter, grøntsager og krydderier. I Bazar Vest bliver dine indkøb til en oplevelse hver eneste uge – året rundt.

Street art på havnen i Odense

De sidste penselstrøg er sat på dette ni meter høje street art-værk på én af vores bygninger på Havnegade 32 i Odense.

Selvom der er godt gang i renoveringen af dampmøllen, er lidt af bygningens fortid nu blevet portrætteret her i havnens byrum. De gyldne kornstrå symboliserer nemlig bygningens over hundrede år lange historie med produktion af mel i netop disse bygninger. Street art-kunstneren Peter Birk, der ses på billedet, fra Galleri Grisk i Aarhus er kunstneren bag.

Vi opdaterer løbende med flere af vores street art-værker, der finurligt dukker op på vores bygninger i byrummet såvel som i vores lejemål eller opgange.