Erhvervslejemål med sjæl

Vores historie begynder i 1974. Lige siden har skabertrang og vores store kærlighed for at skabe nyt liv i gamle bygninger været vores drivkraft. Altid med fokus på at vores ejendomme og erhvervslejemål skal rumme fortid, nutid og fremtid under samme tag.

Vi beholder stort set altid de bygninger, som vi køber og renoverer. Ved at have den tilgang får man et naturligt forhold til at fokusere på kvalitet, gode materialer, genbrug og CO2-neutralitet. Det betaler sig ofte på den lange bane.

Ved at genfinde ejendommenes karakter, sjæl og detaljer og tilføje moderne løsninger, skaber vi dynamiske virksomhedsmiljøer og erhvervslejemål.

Læs mere om, hvordan vi transformerer slidte industri- og fabriksbygninger til erhvervslejemål med sjæl og charme.

Udlejningen af Nabolaget er i gang

Vi tilbyder 1-1 fremvisninger

Snart indtager forventningsfulde smil og flyttekasser igen Nabolaget. I August og oktober 2020 står anden – og sidste – etape af Nabolaget færdig.

Det er nu muligt at få 1-1 fremvisninger af lejlighederne. Kontakt os for at aftale tidspunkt for fremvisning på nabolaget@olavdelinde.dk 

Når du bor i Nabolaget bor du centralt og midt i en velfungerende hverdag. I Nabolaget har du udsigt til et liv, hvor uddannelserne og indkøbsmulighederne er lige om hjørnet. Nabolaget er et gennemtænkt kvalitetsbyggeri med plads til alle. 

Unikke erhvervslejemål

Vi gentænker og transformerer bygninger til nye anvendelser. De fleste af vores erhvervslejemål rummer elementer fra bygningernes oprindelse. Afrensede murstensvægge, originale træbjælker, oprindelige gulve. Masser af karakter.

Vores vision er at skabe en bred vifte af attraktive erhvervslejemål, der danner gode rammer for arbejdslivet. Ved at købe, udvikle og renovere især slidte industri- og fabriksbygninger giver vi dem nyt liv og en ny funktion som erhvervslejemål. På den måde kan bygningerne forhåbentlig bruges i mange år endnu – vi fornyer, så vi kan bevare.

Resultatet er unikke erhvervslejemål med masser af karakter og charme i især Aarhus og Odense. I dag rummer disse erhvervslejemål blandt andet kontorer, butikker, showrooms, restauranter og caféer.

Genbrug i vores renoveringer har afsæt i lageret på havnen

Brugte mursten, træbjælker og gammelt jern. I Ejendomsselskabet Olav de Linde genbruger vi gedigne materialer i vores erhvervslejemål. Sådan har det altid været for virksomhedens grundlægger Olav de Linde, der ikke kan lide at smide ud. Derfor bærer mange af vores erhvervslokaler en særlig signatur – og meget af det kommer fra vores lager på havnen.

Vi hjælper med at finde de helt rigtige erhvervslokaler

Vi har en stor forkærlighed for at transformere og give nyt liv til gamle og ofte slidte industribygninger. Dem der engang var fabrikker som producerede motorer, lokomotiver, dampkedler, skibe, brød, flødeboller eller noget helt andet. I dag er de spændende erhvervslejemål.

Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Og vi har dyb respekt for bygningernes oprindelige historie, arkitektur og byggematerialer. Vi kan ikke lide at rive de gamle bygninger ned – vi renoverer for at bevare. Vi gentænker og genbruger.

Du finder vores erhvervslejemål i Aarhus og Odense – vi har også lidt i København. Vores team af udlejningskonsulenter hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige erhvervslejemål. Måske prioriterer du den bynære placering? Måske er topprioriteten parkeringsmuligheder eller nærhed til vigtige indfaldsveje? Det kan også være højt til loftet, storrumskontorer, lagerplads, spektakulær udsigt? Eller måske lidt af det hele? Vi hjælper gerne med at finde dit nye erhvervslejemål.

Olav de Linde hædret med Erhverv Aarhus Prisen 2019

Fredag aften blev Olav de Linde hædret med Erhverv Aarhus Prisen 2019, blandt andet med følgende begrundelse:

"Den tilfalder grundlæggeren og ejendomsselskabet Olav de Linde for evnen til at se muligheder og turde tænke anderledes. Ejendomsporteføljen viser tydeligt, at Olav de Linde gerne kaster sig ud i skæve og rå projekter, hvor bygninger eller mennesker får en ny chance for at folde sit potentiale ud. Markante eksempler er verdensmarkedet Bazar Vest, Chokoladefabrikken Elvirasminde, Mellemarmen, Frichsparken samt Gelinde, der fungerede som samlingssted for alle Aarhus 2017-frivillige".

 

 

Bazar Vest

En verden af smag og oplevelser!

Skandinaviens største Bazar byder velkommen til 18.000 kvadratmeter med mere end 100 forretninger og oplevelser for alle sanser. Lad øjnene vandre og næseborene danse, når du går på opdagelse i fristende Bazar Vest. Bliv forført af bazarstrædernes farverige tekstiler, porøse porcelæn og alverdens appetitlige bønner og linser. Gå på kulinarisk opdagelse i bagernes brød direkte fra ovnenes varme, slagternes ferske kød i høj kvalitet og det rige udvalg af eksotiske frugter, grøntsager og krydderier. I Bazar Vest bliver dine indkøb til en oplevelse hver eneste uge – året rundt.

Street art på havnen i Odense

De sidste penselstrøg er sat på dette ni meter høje street art-værk på én af vores bygninger på Havnegade 32 i Odense.

Selvom der er godt gang i renoveringen af dampmøllen, er lidt af bygningens fortid nu blevet portrætteret her i havnens byrum. De gyldne kornstrå symboliserer nemlig bygningens over hundrede år lange historie med produktion af mel i netop disse bygninger. Street art-kunstneren Peter Birk, der ses på billedet, fra Galleri Grisk i Aarhus er kunstneren bag.

Vi opdaterer løbende med flere af vores street art-værker, der finurligt dukker op på vores bygninger i byrummet såvel som i vores lejemål eller opgange.