Udlejningen af Nabolaget skrider frem

  • Projektudvikling

På Møllevangs Allé 157 i Aarhus Nord er vores byggeri af Nabolaget og i alt 390 lejeboliger nu for alvor en synlig del af gadebilledet. De første 272 lejligheder stod færdig i 2018 og huser i dag mange glade lejere. Udlejningen af etape 2 – de sidste 118 lejligheder - var netop skudt i gang, da Covid-19 lukkede store dele af landet ned. Det betød, at alle de planlagte åbent hus-arrangementer i foråret blev aflyst. På trods af det, er tæt på halvdelen af lejlighederne blevet udlejet i løbet af de seneste to måneder.    

”Vi stod med en overvældende interesseliste med over hundrede interesserede til vores planlagte Åbent Hus-arrangementer. Vi nåede at afholde to og så måtte vi aflyse pga. coronavirussen. I stedet har vi afholdt personlige fremvisninger, som i denne tid stadig er en rigtig god og tryg oplevelse, da de interesserede lejere er med på, at fremvisningerne foregår anderledes end normalt; uden håndtryk, med god afstand og håndsprit før og efter besøget,” fortæller vores ejendomsadministrator Simon Poulsen, der står for udlejning og fremvisning af lejlighederne i Nabolaget.

På nuværende tidspunkt er tæt på halvdelen af de nye lejligheder lejet ud. De er stadig under opbygning og står først indflytningsklar midt i august og oktober måned. Derfor foregår fremvisningerne i en prøvelejlighed, hvor det er muligt at booke sig ind til en personlig fremvisning via Nabolagets hjemmeside.

Beliggenhed og boligkvalitet er nøgleordene
Hvad der gør, at udlejningen af Nabolagets sidste lejlighedsetape er kommet så flyvende fra start, trods en national nedlukning, sætter han også lidt ord på:

”Mange er i øjeblikket ved at afklare deres fremtidige boligsituation, f.eks. på grund af studiestart, og det mærker vi på interessen for lejlighederne, der står indflytningsklar på dette tidspunkt. Min opfattelse er også, at Nabolagets beliggenhed med forskellige uddannelsesinstitutioner meget tæt på, og midtbyen indenfor cykelafstand, står højt på ønskelisten. Derudover har Nabolaget et højt kvalitetsniveau, hvor man får rigtig meget for sin husleje, f.eks. rummelige køkken-alrum og store altaner på ca. 6 m2.”, uddyber han. 

Nabolaget er vores første nybyggede boligudlejningsejendom, der indeholder 2- og 3-værelses lejligheder på 53-78 m2. Første etape af Nabolaget, 272 lejligheder, var klar til indflytning d. 1. marts 2018. Det første spadestik til etape to blevet taget i februar 2019.

Fakta

  • Byggeriet indeholder også en parkeringskælder med i alt 169 p-pladser.
  • En stor del af lejlighederne er delevenlige.
  • Lejlighederne har massive egetræsgulve og vægge opført med bl.a. genbrugsmursten.
  • Ejendomsselskabet Olav de Linde er bygherre, og Dansk Boligbyg A/S er hovedentreprenør på byggeriet.

Se mere om udlejningen af lejlighederne på boinabolaget.dk

Ønsker du at leje en lejlighed i Nabolaget? Tag fat i Simon

 

Simon Poulsen
  • Aarhus