Vi udvikler det gamle postcenter på Ankersgade 12

  • Projektudvikling
  • Renovering

Pakkeafhentning og brevsortering er nu fortid i den grå bygning på Ankersgade 12 i Aarhus. Vi har overtaget den karakteristiske ejendom, der i en årrække blev brugt som postdistributionscenter. Nu skal her være bl.a. fitnesscenter og kontorlejemål, der skal indrettes i rå, industriel stil og med genbrugsmaterialer.

Bygningen har et samlet areal på 10.218 kvadratmeter, fordelt på en høj og solid underetage, samt stueplan og 1. sal. Vores udlejningschef Thomas Møller Kristensen står i spidsen for at udleje de centrale kvadratmeter, der efter planen skal deles op i fem lejemål.

”Her er en unik mulighed for virksomheden, der søger et nyindrettet Aarhus-kontor, hvor den rå og utraditionelle stil går hånd i hånd med ufravigelige krav til høj funktionalitet. Hvor medarbejdere fra midtbyen kan cykle eller gå på arbejde, og dem i bil kan finde parkeringsplads. Og hvor der bogstavelig talt er højt til loftet, og hvor udsigten over Aarhus er fra en helt ny vinkel”, fortæller han.

Den karakteristiske bygning er placeret i den attraktive bydel Frederiksbjerg parallelt med banegraven og med udsigt til midtbyens skyline.

Genbrug og væksthus
I stueetagen og på 1. sal går vi nu i gang med at opgradere og nyindrette. Her bliver genbrugsmaterialer en del af indretningen.

”Som sædvanlig i Olav de Linde-lejemål vil vi genbruge bygningsdele fra den eksisterende bygning og tilføje genbrugselementer fra andre bygninger for at opnå den helt særlige, upolerede stil, som vores lejere sætter pris på. Som en yderligere detalje, og for at give ejendommen ekstra kant, har vi planer om at etablere et ’væksthus’ som en tilbygning til 1.salen”, uddyber Thomas Møller Kristensen.

Lejemålene får en rå og industriel New Yorker-stil med afrensede betonsøjler og -lofter, nye gulve, og facaden åbnes op med flere vinduespartier.

  • Ejendomsselskabet Olav de Linde overtog ejendommen fra PostNord d. 1. april 2020.
  • Bygningen blev opført i 1971, og den har i en årrække fungeret som postdistributionscenter, postbutik samt samlingssted for byens postcykler.
  • En meget stor parkeringsplads hører til ejendommen, og der er således mulighed for at leje p-pladser.