Prisbelønnet ejendomsområde med havudsigt

Sverigesgade / Havnegade

Sverigesgade / Havnegade, 5000 Odense

  • Kontor

På Odense Havn har en række af Ejendomsselskabet Olav de Lindes ejendomme første parket til bølgernes brus mod kajkanten. Ejendommene er beliggende på Sverigesgade og Havnegade med hver sin unikke havnehistorie, som smukt træder frem i de totalrenoverede erhvervslejemål.   

På Sverigesgade findes flere eksklusive kontorlejemål og –domiciler, der alle bærer et utal af rå og industrielle detaljer, som Ejendomsselskabet Olav de Linde har fremskabt gennem årene. Fra høje rå siloer til røde træbeklædte pakhuse har dette område en attraktiv og eksklusiv blanding af erhvervslejemål med hver sin atmosfære. Se billeder og detaljer fra de forskellige lejemål nederst på denne side.  

Sverigesgade 4 
Det tidligere pakhus på Sverigesgade 4 har fået nyt liv som et eksklusivt kontordomicil med et imponerende syn fra bygningens hall. Her forenes de oprindelige massive træbjælker nu med fritsvævende rå jernkonstruktioner, transparente glaspartier og vægge beklædt med afrensede genbrugsmursten. Alt sammen i en naturlig og overlegen stil og med følelsen af at gå ombord på et vuggende skib med havets bølgebrus lige uden for vinduerne. 

Sverigesgade 5
På vejens modsatte side, på Sverigesgade 5, har endnu et silopakhus gennemgået en massiv forandring ude som inde. Det er ikke småting, som Ejendomsselskabet Olav de Linde har gjort for at skabe nyt liv i den gamle ejendom fra 1916. Hver en mursten, hver en kvadratmeter og hver en lille historisk detalje er blevet taget under kærlig behandling for at byde fortiden velkommen til fremtiden. Bygningens facade er blevet sandblæst og åbnet op med kolossale vinduespartier og altaner i stål, ligesom det ikoniske silotårn stolt skyder op som bygningens høje historiske vartegn. Havnens industrilook har sat sit tydelige præg på bygningens indre med metervis af rå vægge i beton og mursten, ligesom de tragtformede tappeudgange fra bygningens virke som silo nu indgår som en dekorativ del af loftskonstruktionerne i nogle af rummene. Renoveringen er belønnet med Odin Prisen, og den var indstillet til RENOVER prisen i 2015.

Sverigesgade 8
Med den unikke placering på havnen i hjertet af Odense danner nabobygningen nu storslåede rammer for byens kulturelle mødested med rum til konferencer, koncerter, messer, udstillinger og teater. På Sverigesgade 8 er et tidligere kornpakhus nu forvandlet til et eksklusivt kontordomicil i første række til kajkanten. Ejendommen imponerer med spindelvævslignende bjælkekonstruktioner fra gulv til loft, hvilket for alvor understreger bygningens sjæl og charme.

Sverigesgade 16
Lidt længere nede ad samme gade, i nummer 16, har Ejendomsselskabet Olav de Linde givet liv til et andet tidligere pakhus, der ikonisk træder frem med den dybrøde farve på facaden. Bygningen er bevaringsværdig og sammen med bygningens smukke tagkonstruktion og den exceptionelle placering på havnen er bygningen bestemt en fryd for øjet inde som ude. I dag anvendes ejendommen til madhus med restauration og madværksted.  

Sverigesgade 19F
På nabogaden Havnegade 19F på Odense Havn udvikler Ejendomsselskabet Olav de Linde på det tidligere kornlager for FAF. Med tiden skal det omdannes til et moderne kontorhus på fem etager med en forrygende udsigt i højderne over havnen og byen.

Havnegade 32
Også på Havnegade 32 udvikler Ejendomsselskabet Olav de Linde på en spændende og markant ejendom på første række til havnekajen. Den tidligere dampmølle Victoria på 10.000 kvadratmeter, der tidligere har produceret mel og andre råvarer til bagning, står nu over for en omfattende renovering og modernisering. De kommende år bliver der igen skabt liv i den imponerende hvide havnebygning, der fremover skal rumme et eller flere topmoderne kontormiljøer med historiske detaljer fra bygningens tidligere virke.    

  • Sverigesgade / Havnegade
  • 22.912 m2