Fortællinger fra vores univers

 • Kunst

Stort gavlmaleri afsløret på Mindet 2

Gavlmaleriet er ét blandt flere, man kan finde, hvis man bevæger sig rundt om Aarhus Havn

 • Projektudvikling

Ny ejendom i København K

Ejendomsselskabet Olav de Linde har købt et historisk bygningskompleks i Københavns gamle studenterkvarter på Fiolstræde 10. Vores forretningsudviklingschef, Jakob de Linde, fortæller mere om købet her.

Ny ambitiøs lejer vil sætte DOK5000 på Danmarkskortet

Ved årsskiftet slår det nye DOK5000 dørene op, og den nye lejer, Evenues, har store planer for det moderniserede silopakhus på Odense Havn, der har stået tomt før sommer.

 • Projektudvikling

Byggeriet af Danmarks højeste kontorbygning sættes nu i gang

Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S har indgået en aftale med Per Aarsleff A/S om at bygge landets højeste kontorbygning på Mindet 6 i Aarhus.

 • Bæredygtighed & genbrug
 • Renovering

Transformationen af Chokoladefabrikken

Ejendomsselskabet Olav de Linde har forvandlet og moderniseret Chokoladefabrikken i Aarhus med plads til flere virksomheder

 • Renovering
 • Bæredygtighed & genbrug

Erhvervskompleks på Klamsagervej

Ejendomsselskabet Olav de Linde har i december 2021 købt den sidste af bygningerne i erhvervskomplekset på Klamsagervej. Vi ejer nu hele komplekset, som vi løbende renoverer og moderniserer til tidssvarende erhvervslejemål.

 • Genbrug & secondhand
 • Butik & handel

Genbrugsbutik i genbrugsejendom

Efter flere måneders samarbejde mellem lejer, Blå Kors, og udlejer, Ejendomsselskabet Olav de Linde, åbnede Blå Kors i marts 2022 sin anden genbrugsbutik i Aarhus. Meget passende i den transformerede postcentral i Ankersgade 12 tæt på centrum af Aarhus.

 • Bæredygtighed & genbrug
 • Renovering

Bæredygtig renovering i Ankersgade

I transformationen af den tidligere postcentral i Ankersgade bevarer og genbruger vi mest muligt og det resulterer i et bæredygtigt byggeri.

 • Iværksætteri

Overtagelse af Stjerneskibet

Stjerneskibet er et markant byggeri på Odense Havn, hvor lejerne kan få et fællesskab med andre virksomheder. Her deler man konference- og mødefaciliteter. Der er fri parkering, adgang til printere og kopimaskiner. Kontorfællesskabet rummer ca. 40 virksomheder på Havnegade 29.

 • Renovering

Når et lejemål bliver til fem

I 2019 fik vi rundt regnet 6.000 kvm. ledig i bygningen på Søren Frichs Vej 36G-M i Frichsparken. Hver en kvadratmeter skulle gentænkes, for at forvandle bygningen fra tom og trist til interessant og fuldt udlejet. Kig med indenfor her.

 • Projektudvikling

Ny æstetisk smuk restaurant i SHIP

Med en stilsikker indretning bestående af grå og sorte farvenuancer og lyst egetræ har Restaurant Havnær slået dørene op for en ny restaurantoplevelse i vores SHIP-byggeri på Aarhus Ø. Kig med indenfor.

 • Renovering

Kontor og kafferisteri indtager Ankersgade

Beliggende i det selvstændige ”Orkesterhus” vest for den tidligere postcentral på Ankersgade 12 i Aarhus, byder vi velkommen til bageriet og kafferisteriet Jumbo. I hovedhuset er et kontorlejemål færdigudviklet.

 • Projektudvikling

Kontorhøjhuset på Mindet 6 er godkendt

Aarhus Byråd godkendte d. 22. juni 2021 Ejendomsselskabet Olav de Lindes ønske om at opføre et kontorhøjhus på Mindet 6 i Aarhus. Et glædeligt punktum efter otte års projektudvikling, fortæller Ejendomsselskabet Olav de Lindes direktør Esben Kjeldsen.

 • Renovering

Klatring og gaming på Ankersgade 12

På Ankersgade 12 i Aarhus har vi færdiggjort yderligere to erhvervslejemål i den gamle postcentral. I underetagen, hvor der før blev sorteret post og pakker og parkeret postcykler og biler, er der nu skabt en helt anden aktivitet.

 • Projektudvikling

Maritim hverdagsmagi i SHIP på Aarhus Ø

200 af i alt 202 ejerlejligheder i SHIP på Aarhus Ø er blevet overdraget til nye beboere. Byggeriet har været i gang siden 2018, og nu er vi meget tæt på det færdige resultat med ejerlejligheder og erhvervslejemål.

 • Renovering
 • Bæredygtighed & genbrug

Fra friskole til frivillig organisation

Klos op ad den kulturelle smeltedigel Bazar Vest har vi netop afsluttet renoveringen af den første halvdel af ejendommen på Edwin Rahrs Vej 32 i Aarhus. Her har vi under renoveringen forsøgt at bevare så meget som muligt af den oprindelige bygning fra 1962.

 • Bæredygtighed & genbrug

Olav de Linde sætter fokus på genbrug i grøn festuge

Sammen med Greenlight Aarhus, en ny, grøn festuge i Aarhus, vil Olav de Linde være med til at inspirere borgere og erhvervsdrivende til at navigere i tidens grønne omstilling.

 • Renovering

Afsluttet byggesag: Klostergade 28 i Aarhus

Få et indblik i vores omfattende ombygning af vores ejendom på Klostergade 28, der stod på fra begyndelsen af 2019 til sommeren 2020.

 • Projektudvikling

Afsluttet byggesag: Kontorhøjhus afleveret til lejeren

I januar 2021 afleverede vi det nye kontorhøjhus på Søren Frichs Vej 39 i Aarhus til vores lejer Systematic A/S. Vi sætter dermed et meget stolt punktum for en fantastisk byggesag af høj kvalitet.

Mød en lejer: Restaurant SYV NI 13 i Frederiksgade 74

Social dining i en tid med social afstand. Det blev i foråret virkeligheden for vores lejer Restaurant SYV NI 13 i Frederiksgade 74 i Aarhus. Som nyåbnet restaurant med et delemadskoncept havde de fået en flyvende start med god, lokal opbakning. Og så kom corona, nedlukning og uvished. I november 2020 vandt de prisen som Byens Bedste Nye Spisested 2020.

 • Projektudvikling

Vi bygger kvalitetslejligheder i Odense

Ejendomsselskabet Olav de Linde har påbegyndt to boligbyggerier på Thrige-grunden i det centrale Odense. Efter planen skal de tilsammen rumme 84 kvalitetslejeboliger og 1 erhvervslejemål, der bygges med klare referencer til områdets kulturhistoriske industriarkitektur.

 • Renovering
 • Bæredygtighed & genbrug

Orangeri af brugte byggematerialer på Ankersgade

Ovenpå en del af den gamle postterminal på Ankersgade i Aarhus bygger vi et orangeri af genbrugte byggematerialer. Olav de Linde vil vise, at det kan lade sig gøre at bygge næsten udelukkende med genbrug. 90 % af de anvendte materialer til orangeriet er nemlig genbrugsmaterialer.

 • Projektudvikling

Afsluttet byggesag: 390 lejeboliger i Aarhus Nord

I oktober 2020 stod sidste etape af byggeriet af lejligheder i Nabolaget færdig. I alt 390 velbeliggende lejeboliger i Aarhus.

 • Renovering

Første lejer er flyttet ind på Ankersgade

I den tidligere postcentral på Ankersgade har den første lejer slået dørene op til et nyt fitnesscenter. Velkommen til Fitness X og tillykke med et yderst gennemført lejemål.

 • Bæredygtighed & genbrug

Genbrug af gammelt skibsskrog på bæredygtig vis

Længst ude ad Balticagade i Aarhus har et gammelt skibsskrog i mange år stået ufærdigt hen foran den tidligere skibsbyggerhal. Det blev efterladt, da luksusyachtværftet gik konkurs i 2009, og det endte således aldrig som en overdådige lystyacht. Nu bliver glasfiberen genbrugt.

 • Renovering

Ny lejer: Velkommen til EverRest

Domkirketårnets patinerede spir, Dokk1 og den aarhusianske skyline. Det er blot et par af pejlemærkerne, der kæler for øjnene, når man skuer fra kontorlejemålet på Balticagade 15, 2. og 3. tv, som vækstvirksomheden EverRest har sikret sig.

 • Renovering

Fortiden har sat sit præg på tilblivelsen af Frichsparken

Lige inden Søren Frichs Vej krydser Ringgaden i Aarhus, dukker Frichsparken op. En okkergul samling af over 40.000 kvm. bygninger med kontorer, butik og meget mere. Sådan har det ikke altid set ud. Sort-hvide fotos fra en svunden tid viser, at her blev der bygget lokomotiver i røg og damp.

 • Projektudvikling

Udlejningen af Nabolaget skrider frem

I Aarhus er vores byggeri af Nabolaget og 390 lejeboliger nu en synlig del af gadebilledet. Udlejningen af anden og sidste etape var netop skudt i gang, da Covid-19 lukkede store dele af landet ned. På trods af det, er tæt på halvdelen af lejlighederne nu lejet ud. Vores ejendomsadministrator Simon Poulsen fortæller om udlejningen her.

 • Projektudvikling
 • Renovering

Vi udvikler det gamle postcenter på Ankersgade 12

Pakkeafhentning og brevsortering er nu fortid i den grå bygning på Ankersgade 12 i Aarhus. Vi har overtaget det tidligere postdistributionscenter, hvor der nu skal være bl.a. fitnesscenter og kontorlejemål, der skal indrettes i rå, industriel stil og med genbrugsmaterialer.

 • Renovering

Ny lejer: Velkommen til Delegate

44 arbejdsdage. Det var den tid, vores håndværkerteam havde til at opgradere et slidt lejemål på Søren Frichs Vej 36G, 2. sal i Aarhus til et inspirerende kontormiljø til it-konsulenthuset Delegate. Vores udlejningskonsulent Kasper Søby greb opgaven på trods af en kort deadline. Læs om casen her.

Kontorlokaler til alle – fra startups til etablerede virksomheder

Det er sjældent, at lejere har samme behov for kontorlokaler fra den spæde start og ud i fremtiden. Vores udlejningsafdeling arbejder på daglig basis med at matche lejerens drømme og behov med de helt rette erhvervs- og kontorlokaler.

 • Projektudvikling

Ny restaurant i SHIP vil udvikle det traditionelle

Kok Daniel Justesen åbner Restaurant Havnær i SHIP i 2021 sammen med restaurantchef Anne Bach Mortensen. De har begge flere års erfaring fra Limfjordens Hus i Glyngøre, som Daniel har forpagtet i fem år. De medbringer høje ambitioner om at udvikle især de traditionelle fiske- og skaldyrsretter.

 • Mød en medarbejder

Vicevært Steen Kobberø

”De andre er nok lidt mere til de store maskiner, end jeg er”, fortæller vores vicevært Steen Kobberø beskedent, imens han rækker ud efter en kost. Steen er en del af vores team af i alt fem viceværter i Aarhus. I 11 år har han serviceret vores ejendomme - og han trives, fortæller han.

 • Mød en medarbejder

Tømrerne Klaus Kellberg & Kristian Siig

For vores tømrer Klaus Kellberg og tømrerlærling Kristian Siig tæller opgavelisten mange forskellige arbejdsopgaver. De tager fat, både når det drejer sig om at bygge en omfattende ny tagetage eller udskifte et vindue.

 • Mød en medarbejder

Murer Lars Damgaard Jensen

Siden sjette klasse har Lars Damgaard Jensen vidst, at han skulle være murer. Med passion i stemmen fortæller han om sine 11 år som murer i virksomheden - om at være en pligtopfyldende kollega, en serviceorienteret medarbejder og at se charmen i alle slags opgaver.

 • Mød en medarbejder

Malerkonduktør Brian W. Hammerum

Brian W. Hammerum er én af Ejendomsselskabet Olav de Lindes i alt fem malere i afdelingen i Aarhus. En afvekslende hverdag med stort spillerum til at prøve nye teknikker af, og vigtigheden af at huske håndværket har holdt Brian til ilden i firmaet i over 10 år.

 • Ny anvendelse
 • Bæredygtighed & genbrug
 • Renovering

Sød fortid og rum med rå detaljer på Prags Boulevard 49

I vores københavnske bygning på Prags Boulevard 49 har vi transformeret et slidt lager til et smukt kontor. Rå, fine og klare aftryk fra bygningens begyndelse blander sig nu med nye, udvalgte tilføjelser, som det også gør sig gældende i bygningens øvrige 10.000 kvadratmeter.

 • Renovering

Detaljerigdom på Ny Banegårdsgade 55

Når samtalen falder på Ny Banegårdsgade 55 blandt nogle af Ejendomsselskabet Olav de Lindes medarbejdere, er det ikke uden et glimt af nostalgi i øjenkrogen. Det er nemlig en særdeles smuk ejendom med en fortid ud over det sædvanlige – bl.a. som epidemihospital. I 2008 blev den ombygget til helt unikke kontorlokaler. Renoveringen varede et år, hvor bygningens fortidsdetaljer én for én blev genfundet af renoveringsteamet.

 • Bæredygtighed & genbrug
 • Renovering

Genbrug i vores renoveringer har afsæt i lageret på havnen

Brugte mursten, træbjælker og gammelt jern. I Ejendomsselskabet Olav de Linde genbruger vi gedigne materialer. Sådan har det altid været for virksomhedens grundlægger Olav de Linde, der ikke kan lide at smide ud. Derfor bærer mange af vores lejemål en særlig signatur – og meget af det kommer fra vores lager på havnen.

 • Ny anvendelse
 • Bæredygtighed & genbrug
 • Renovering

Håndværkere og arkitekter skaber nyt liv

I Ejendomsselskabet Olav de Linde samarbejder vores håndværkere og arkitekter hver dag om at skabe nyt liv i erhvervslejemål i Aarhus, Odense og København.

 • Bæredygtighed & genbrug
 • Renovering
 • Ny anvendelse

Færdiggjort Mindet 4: Der er nørdet med arkitektur og detaljer

Ejendomsselskabet Olav de Linde har færdiggjort renoveringen af ejendommen på Mindet 4. I 2015 købte vi den bevaringsværdige bygning fra 1935 og satte gang i en omfattende totalrenovering fra kælder til kvist. Renoveringen er nu færdig og ejendommen er fuldt udlejet.